Προς το περιεχόμενο

επιλογή smartphone (android) και συμβουλές.

grouspen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου αρέσουν αρκετές android συσκευές.

htc desire , htc desire hd , google nexus one, samsung galaxy s.

και είμαι ανάμεσα σε αυτές.... με το desire hd να βρισκεται στην κορυφή της λιστας με μόνο αρνητικό την μικρότερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα.

θέλω την βοήθεια σας και τις γνώμες σας για αυτές τις συσκευές (προσωπική εμπειρία, + , - κτλ)

και κάτι άλλο.να αγοράσω κάποια από αυτές ή να περιμένω για τα διπύρηνα?(lg optimus 2x , motorola atrix((καλοκαίρι))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα το desire και πηγα στο hd αλλα δεν αξιζε τιποτα παραπαναω απο το μεγεθος του.Ξαναγυρισα στο απλο και κορυφαιο για μενα desire.

Ειχα το desire και πηγα στο hd αλλα δεν αξιζε τιποτα παραπαναω απο το μεγεθος του.Ξαναγυρισα στο απλο και κορυφαιο για μενα desire.

ευχαριστώ για την απάντηση.κάπως έτσι το σκέφτομαι μιας και το Hd δεν προσφέρει και πολλά παραπάνω σε σχέση με το απλό desire αλλά έχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή.

ευχαριστώ για την απάντηση.κάπως έτσι το σκέφτομαι μιας και το Hd δεν προσφέρει και πολλά παραπάνω σε σχέση με το απλό desire αλλά έχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Ειναι και πιο δυσχρηστο με το ενα χερι φιλε μου το HD.

Αν είναι να φτάσεις τα 450€ για κινητό τηλέφωνο περίμενε και το Galaxy S2.

Έχω το Galaxy S. Θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα αν δεν είχε υπήρχε το S2 και το Optimus 2X στο προσκήνιο.

Σου προτείνω λοιπόν να περιμένεις τα διπύρηνα android που πλέον όλα έχουν και flash στην κάμερα και είναι κοντά στο budget σου

και φυσικά έχουν τα hardware specs για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Πάντως από αυτά τα 4 που ανέφερες θα σου προτείνω Galaxy S(αν δεν το παινέψουμε θα brickάρει!). :)

Τα Desire HD και η υπόλοιπη ομάδα "S" έχουν πολύ πιο αναβαθμισμένο Hardware από το απλό Desire.

Τα διπύρηνα της HTC θα αργήσουν μιας και μόλις έβγαλε την σειρά "S" με μονοπύρηνα, αλλά αξίζει να τα περιμένεις.

Εάν χρειάζεσαι κάτι άμεσα , πάρε το Desire S.

Το Galaxy S2 έχει δυνατό Hardware αλλά δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορο στην χρήση από τα νέα μονοπύρηνα της HTC.

Π.χ το Galaxy S είναι αργό μπροστά ακόμα και στο Desire (το απλό) λόγω Software.

Εκτός βέβαια και εάν σκέφτεσαι για Rooting και Custom Roms όπου εκεί τα Galaxy πετάνε αλλά το Software είναι λίγο ασταθές.

Αν είναι να φτάσεις τα 450€ για κινητό τηλέφωνο περίμενε και το Galaxy S2.

κατι μου λεει οτι με 450 το S2 δεν θα το παιρνεις για κανενα λογο :rolleyes:

μπορεις να περιμενεις το Incredible s στα ίδια λεφτα του HD λογικα, άν και όποτε έρθει ελλάδα...

κατι μου λεει οτι με 450 το S2 δεν θα το παιρνεις για κανενα λογο :rolleyes:

μπορεις να περιμενεις το Incredible s στα ίδια λεφτα του HD λογικα, άν και όποτε έρθει ελλάδα...

Δεν κατάλαβες τί έγραψα.

απλά έχω βρει το desire σε πολύ καλή τιμή 340ε καινούριο ( πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει) .

και λέω να πάω μετά για διπύρηνο σε κανένα χρόνο... να υπάρχουν επιλογές πολλές κτλ. έτσι κ αλλιώς δεν καίγομαι άμεσα για 1080p video, hdmi out κτλ κτλ κτλ.

απλά έχω βρει το desire σε πολύ καλή τιμή 340ε καινούριο ( πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει) .

και λέω να πάω μετά για διπύρηνο σε κανένα χρόνο... να υπάρχουν επιλογές πολλές κτλ. έτσι κ αλλιώς δεν καίγομαι άμεσα για 1080p video, hdmi out κτλ κτλ κτλ.

Έχει έρθει Ελλάδα αλλα κοστίζει 510€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...