Pro9070 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ο στοχος μου ειναι ενα PS3.Εχω ηδη το μεγαλυτερο ποσο χρηματων (χρειαζομε αλλα 80ευρω για την 320gb εκδοση με 2 παιχνιδια).Βλεποντας πως μπορω να πουλησω παιχνιδοκονσολα στο ebw αποφασισα να το επιχειρισω.Αλλα εχω μερικες αποριες: (Την αποδειξη την εχω οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα για το αν μου ανηκει η κονσολα) 1)Πρεπει να στειλω την κονσολα με την κανονικη της συσκευασια?Πρεπει να συμπεριλαβω και τα καλωδια manuals etc? 2)Πρεπει να συμπληρωσω καποιο εντυπο πρωτα? 3)Πιστευετε οτι θα μου το αγορασουν για 80 ευρω?(Η κονσολα ειναι σχεδον 1 χρονων χωρις καμια γρατζουνια η φθορα και λειτουργει αψογα) 4)Στην περιπτωση που δεν μου αρεσει η προσφορα τους θα μου δωσουν πισω την κονσολα? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλημέρα. Γιατί δεν το πουλάς εδώ στις αγγελίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 α.γιατι δεν την βαζεις για πουλημα εδω?β.υπαρχει και το emarket.gr Υπαρχει και το ebay.τωρα με την κριση μην περιμενεις να πουλησεις κατι ουτε στην μιση τιμη που κανει .οπως ειχε γραψει και καποιος για να αγορασουν κατι τωρα πρεπει οχι μονο να το δωσεις πιο φτηνα αλλα να τους παρεις και μια πι.... τωρα για τα υπολοιπα λιγο γενικα θα απαντησω. οσο πιο πληρης ειναι μια συσκευασια τοσο πιο πολλα μπορει να πιασει. β.το Nintendo dsi στο skroutz Εχει 123 ευρω στο site Που αναφερεις.αν σου δωσουν 50 θα ειναι θαυμα.οπως ειπες ειναι 1 χρονου.αν στο αγορασει 80 αυτος ποσο θα το πουλησει?81?? 4.ναι και εδω να το βαλεις αλλα και οπουδηποτε πανω απο 50 δεν παιζει να τα πιασει με τιποτα.ειδικα αν δεν εχειςκαι παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pro9070 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις!Θα το πουλησω εδω στις αγγελιες(ευχαριστω για την παροτρυνση).Εχω 2 παιχνιδια και μια καρτουλα η οποια μπορει να παιζει αντιγραμμενα παιχνιδια (αλλα δεν ειναι παρανομη) Επειδη ειμαι καινουργιος πως καταλαβαινω αν καποιος θελει το αντικειμενο που πουλαω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις!Θα το πουλησω εδω στις αγγελιες(ευχαριστω για την παροτρυνση).Εχω 2 παιχνιδια και μια καρτουλα η οποια μπορει να παιζει αντιγραμμενα παιχνιδια (αλλα δεν ειναι παρανομη) Επειδη ειμαι καινουργιος πως καταλαβαινω αν καποιος θελει το αντικειμενο που πουλαω? Θα δει την αγγελια σου στην σχετικη κατηγορια και θα σου στειλει προσωπικο μυνημα να το κανονισετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.