tolisspi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εκανα συνδρομη για ενα μηνα στον filesonic και στα statistics δεν φαινεται να εχω καθολου μοναδες. Αληθεια πως κατεβαζει καποιος απο τον server? Το affiliate και points τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν δώσω το username/password σε ένα φίλο μου για να κατεβάζει και αυτός που και που υπάρχει περίπτωση να κάνουν ban το account επειδή θα μπαίνουμε από διαφορετικές ip;(προφανώς δε μένουμε στο ίδιο σπίτι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αποτι ξερω δεν υπαρχει προβλημα. Εκανα συνδρομη για ενα μηνα στον filesonic και στα statistics δεν φαινεται να εχω καθολου μοναδες. Αληθεια πως κατεβαζει καποιος απο τον server? Το affiliate και points τι ειναι? Ειναι unlimeted το download,δεν ψρειαζεζσαι μοναδες,κατεβαζεις οτι θες απεριοριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.