PerfectDark Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας παιδια..! εχω μια απορια και αναρωτιεμαι εαν καποιος απο εσας ξερει.. Θέλω να παραγγειλω κατι ρουχα (μπλουζες, ζακετες, ζωνες κτλ) απο ενα μαγαζι στην Αμερικη μεσο της ιστοσελιδας τους www.ccs.com εχει πολυ καλες τιμες και τα μεταφορικα ειναι σχετικα λιγα.. δηλαδη 33$ μου βγαζει για Greece αλλα λεει πως επειδη τα ρουχα θα εκτελωνηστουν μπορει να πληροσω περισσοτερα χρηματα οταν ερθουν στην πόρτα μου λογο του τελωνειου... Ξερει καποιος ποσο περιπου θα ειναι? θα φτασει η τιμη στον θεο δηλαδη? και που μπορω να απευθυνθω για να μαθω ποσο θα πληροσω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Στα ελληνικάτελωνεία δεν είναι στάνταρ πόσο θα πληρώσεις. Έχει τύχει σε γνωστό μου να πραγγείλει κράνος που έκανε 150 δολάρια και του βάλανε να πληρώσει αλλα τόσα. Αμα είναι μικρό το δέμα και μικρής αξίας μπορεί να μην πληρώσεις και καθόλου όπως έχει συμβεί σε μένα μερικές φορές. Δηλαδη ρισκάρεις γιατί μερικοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους σε αυτην την χώρα, για άλλη μια φορά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Aν στα στειλουν με courrier δλδ fedex,ups κλπ ξεχνα το θα πληρωσεις αρκετα λεφτα.Τωρα αν στα στειλουν με usps που ειναι κατι σαν τα αμερικανικα ελτα και δεν ειναι και κανενα τεραστιο δεμα 90% θα την γλιτωσεις με κανα 3ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectDark Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Παιδια μιλησα με την εταιρια και μου ειπαν πως γινετε να μου το στειλουν με USPS. δεν ειναι τιποτα μια ζακετα, 2 μπλουζες και μια ζωνη αρα θα ειναι μικρο το δεμα.. τι θα γινει θα πληροσω τα μαλιοκεφαλα η θα ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Απλό ταχυδρομιο φίλε μου, έχεις απειροελαχιστες πιθανότητες να στο ανοίξουν. Αν κ ρούχα δεν μου έχουν ανοίξει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Έγω πριν 3-4 χρόνια παράγγειλα μια μπλούζα και ένα παντελόνι μου το στείλανε απο αμερική με fedex (μικρο σεχτικά και λεπτό κουτί) πλήρωσα 300 ευρώ για τα ρούχα και αλλά 200 περίπου τους τελώνες και τουσ φαρισαίους! Δέν παίρνω ξάνα τίποτα απο αμερική αξίας άνω τον 100 ευρώ. Τα γούστα πληρώνοντε που λένε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 sorry που το κάνω εδώ post.. μην ανοίγω άλλο θέμα αφού είναι ψιλοσχετικό.. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε απο πρίν πόσο θα το χρεώσουν κάτι? Να πάρουμμε τηλ σε κανα τελωνείο κτλ δηλαδή..? Αυτό που με ενδιαφέρει να πάρω είναι ενα μουσικό όργανο (κρουστό), η τιμή είναι γύρω στα 500δολλάρια, το βάρος δε το ξέρω ακριβώς αλλά γύρω στα 2-4 κιλά θα είναι λογικά.. Καταρχήν σε αυτό θα επιβαρυνθώ τι? ΦΠΑ 23% και οτι άλλο του κ*υλώσει του εκτελωνιστή? ή μόνο το δεύτερο? Για όλο αυτό επίσης υπάρχει η εναλακτική, να το παραδώσουν σε μια γνωστή στο αμέρικα.. και να μας το στείλει αυτή.. Σε αυτή τη περίπτωση τι παίζει? Τι συμφέρει courier ή usps? Υπάρχει ασφάλεια με τα αμεικάνικα ταχυδρομεία? Επειδή είναι ευαίσθητο όργανο, υπάρχει κανα θέμα στη μεταφορά? Τέλος.. στη περίπτωση του να μας το στείλει κάποιος απο αμέρικα.. (η φίλη που λέγαμε).. υπάρχει κάποιο όριο για το εδώ τελωνείο? Αμα πάρω κανα mac δηλαδή.. θα ψιλιαστούν τίποτα ή θα δεχτούν τη φάση.. ε μου το στειλε η θειά μου δώρο.. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 sorry που το κάνω εδώ post.. μην ανοίγω άλλο θέμα αφού είναι ψιλοσχετικό.. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε απο πρίν πόσο θα το χρεώσουν κάτι? Να πάρουμμε τηλ σε κανα τελωνείο κτλ δηλαδή..? Αυτό που με ενδιαφέρει να πάρω είναι ενα μουσικό όργανο (κρουστό), η τιμή είναι γύρω στα 500δολλάρια, το βάρος δε το ξέρω ακριβώς αλλά γύρω στα 2-4 κιλά θα είναι λογικά.. Καταρχήν σε αυτό θα επιβαρυνθώ τι? ΦΠΑ 23% και οτι άλλο του κ*υλώσει του εκτελωνιστή? ή μόνο το δεύτερο? Για όλο αυτό επίσης υπάρχει η εναλακτική, να το παραδώσουν σε μια γνωστή στο αμέρικα.. και να μας το στείλει αυτή.. Σε αυτή τη περίπτωση τι παίζει? Τι συμφέρει courier ή usps? Υπάρχει ασφάλεια με τα αμεικάνικα ταχυδρομεία? Επειδή είναι ευαίσθητο όργανο, υπάρχει κανα θέμα στη μεταφορά? Τέλος.. στη περίπτωση του να μας το στείλει κάποιος απο αμέρικα.. (η φίλη που λέγαμε).. υπάρχει κάποιο όριο για το εδώ τελωνείο? Αμα πάρω κανα mac δηλαδή.. θα ψιλιαστούν τίποτα ή θα δεχτούν τη φάση.. ε μου το στειλε η θειά μου δώρο.. ? Οχι, δεν υπαρχει καποιος καταλογος δυστηχως. Οι τελειωνιακοι ειναι "κρατος εν κρατη" και πρακτικα κανουν οτι γουσταρουν Υποτιθεται πως υπαρχει καποια γραπτη σειρα μεταβλητων για την αυξομειωση στο φορο, αλλα εχει επιπλεον παραγοντες οπου δεν θα τους βρεις καπου διαθεσιμους.. ειπαμε, κανουνε οτι γουσταρουνε κυριολεκτικοτατα. Το να το στειλεις σε γνωστο σου, και αυτος σε εσενα πιθανοτατα θα πιασει. Το εχω κανει δηλαδη σε hardware (βαρυ, μεγαλο κουτι) ειχε Ελληνικα γραμμενα πανω, σταλμενο με USPS και δεν ειχα κανενα προβλημα.. ουτε τα 3 κερατιατικα ευρω τους. Καλη τυχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.. παίζει ρόλο να γράψει As a gift ή κάτι παρόμοιο? Κάπου πήρε το μάτι μου οτι πλέον είναι υποψιασμένοι και όταν βλέπουν απο αμέρικα και as a gift.. τους τσιγκλάει.. Αν έρθει μe usps.. πηγαίνει στο ταχυδρομείο και μου έρχεται το ειδοποιητήριο να πάω να το παραλάβω απο τα ελτα? Αυτό που σου στείλαν φαινόταν οτι είναι pc? Για παράδειγμα αν δουν το γυαλιστερό φανταζί κουτί της apple δε θα ψιλιαστούν τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Προφανώς και θα ψιλιαστούν.. Δεν είναι βλάκες.. mac δεν γίνεται να φέρεις.. Το καλύτερο είναι με usps εννοείται και να το στέλνεις σε κάποιον φίλο στο αμέρικα, να το ξετυλίγει και να το πακετάρει να φαίνεται σαν μεταχειρισμένο.. Ούτε gift, ούτε Sample και τέτοιες βλακείες.. Αυτά λειτουργούσαν το 2002 και λίγο πιο μετά.. Το καλύτερο είναι ότι πάρεις αν μπορεί να σου έρχεται κομμάτια.. Φίλος μου έφερε ps3 πριν 4-5 χρόνια μόλις είχε βγει, σε κομμάτια.. Το πήγε σε έναν αμερικάνο ηλεκτρονικό και έβγαλαν τα πλαστικά και το motherboard.. τα έστειλε ξεχωριστά και ελλάδα ξανασυναρμολογήθηκε το μηχάνημα.. παίζει να ήταν από τα πρώτα ps3 που ήρθαν στην ελλάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Η πρώτη επιλογή είναι αυτή που παίζει μάλλον να γίνει καθώς το imac να γίνει κομμάτια δε παίζει.. Το θέμα είναι θα το παραλάβει στο αμέρικα μια φίλη που δε το χει έτσι κι αλλιώς με αυτά, ελπίζω στο (ξε)πακετάρισμα να τα φτιάξει καλά.. μη μας έρθει και σμπαράλια τόσο που τα προσέχουν στις μεταφορές.. η άλλη σκέψη είναι να πάω σε mac mini το οποίο οριακά με καλύπτει γι αυτό που θέλω (logic studio).. Παράλληλα ψάχνω μπας και παίζει κανας γνωστός εκτελωνιστής.. Το mac είναι δευτερευούσης σημασίας τώρα έτσι κι αλλιώς.. αυτό που με 'καίει' περισσότερο είναι το κρουστό.. Πάντως και να το ανοίξουν τώρα που το σκέφτομαι δε νομίζω να το κοστολογήσουν ακριβά.. ενα μεταλικό κλαπατσίμπανο θα τους πω είναι ;-ρ σιγά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Καλυτερα να το στειλεις εκει, να το ανοιξει ετσι ωστε να μοιαζει "μεταχειρισμενο" και να στο στειλει με USPS. Οχι UPS! Θα πρεπει να εισαι τραγικα ατυχος για να σου κρατησουνε USPS δεμα, ερχονται ΧΙΛΙΑΔΕΣ τετοια καθημερινα! Με τα παραπανω που σου εγραψα δεν νομιζω να εχεις προβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ωραίος ευχαριστώ Όταν λέμε μεταχειρισμένο.. ακόμα και στη δικιά του συσκευασία αλλά να φαίνεται μεταχειρισμένο έτσι? Λίγο βρώμικο λίγο σκισμένο κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Πανω κατω, ναι. Πες της φιλης σου να το ανοιξει, να δει πχ οτι λειτουργει σωστα και δεν εχει καποιο προβλημα, παρε μια εξτρα θηκη που εδω ζητανε την μανα τους και τον πατερα τους, και να στο βαλει εκει. Για να καταλαβεις, ειχε παρει γνωστος ενα επαγγελματικο tablet (wacom αν σου λεει κατι, το οποιο ητανε ακριβο και πανακριβο. Το εστειλε σε ενα ξαδελφο του, και αυτος με την σειρα του σε αυτον. Δεν ειχε κανενα προβλημα απολυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.