Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για Restore κάθε φόρα μετά την επανεκκίνηση

chrislem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μου πείτε ένα λογισμικό για να κάνει ο υπολογιστής μου restore κάθε φόρα μετά την επανεκκίνηση. Θα ήθελα δηλαδή να παίρνω εγώ images του δίσκου όποτε θέλω και να τις επαναφέρει μετά από reboot εφόσον το διαλέξω. Έχω το Rollback Rx αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο άλλο.. Παρακαλώ να είναι κάποιο εύχρηστο γιατί το χρειάζομαι για μαγαζί. Δεν είναι ανάγκη να είναι freeware. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το deep freeze δεν ξερω αν σε βολευει.δεν ειναι ακριβως αυτο που θες αλλα οκ.μετα το acronis και αυτο θα βολευε οπως και το norton ghost αλλα δεν εχω δει να μπορεις να το προσαρμοσεις στο μενου εκκινησης και να το κανει αυτοματα.

το deep freeze δεν ξερω αν σε βολευει.δεν ειναι ακριβως αυτο που θες αλλα οκ.μετα το acronis και αυτο θα βολευε οπως και το norton ghost αλλα δεν εχω δει να μπορεις να το προσαρμοσεις στο μενου εκκινησης και να το κανει αυτοματα.

Το deep freeze είναι άσχετο μ' αυτό που ζητά, απλά παγώνει το σκληρό ή τμήμα του και με την επανεκκίνηση χάνονται όλες οι αλλαγές που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο λειτουργίας του υπολογιστή.

ναι το ξερω για αυτο του εγραψα πιο πανω οτι δεν ειναι αυτο που ζηταει αλλα αμα τον βολευει ...

απλα ισως να μην το ηξερε για αυτο το ανεφερα.δεν ειναι Recovery προγραμμα αλλα πολλοι το εχουν σε Internet cafe.

Μάλλον λοιπόν ο chrislem θα ήταν χρήσιμο να μας πει τί ακριβώς θέλει να κάνει ή να αποφύγει ώστε να πάρει ακριβέστερες απαντήσεις. Αν έχει Internet Cafe σίγουρα το Deepfreeze είναι ιδανικό.

Ναι θέλω να το βάλω σε internet cafe. Να λοιπόν τι θέλω να κάνει. Θα κάνω τα pc ένα format. Θα περάσω προγράμματα και παιχνίδια και θέλω εκεί να πάρω μία εικόνα. Δηλαδή να σβήνει τις αλλαγές που έχουν γίνει και γενικά οτιδήποτε έχει κάνει ο πελάτης όσο παίζει! Δηλαδή να κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής και να επιστρέψει στην κατάσταση που ήτανε. Αργότερα όμως όταν θέλω να περάσω κάποια άλλα παιχνίδια η προγράμματα να μπορώ να το ξανά-ρυθμίσω ώστε να μην χάσω αυτά που πέρασα εγώ ως ιδιοκτήτης του Internet Cafe. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε.. ;)

Ωραία! Ποιο όμως να κατεβάσω το Standard ή το Enterprise? (Deep Freeze εννοείται)

Η Standard (~4Mbyte) κυκλοφορεί "έτοιμη να φορεθεί" σε διάφορα site ενώ η Enterprise (~60Mbyte) σου δίνει τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις το αρχείο εγκατάστασης που δημιουργεί όπως θέλεις εσύ (πχ. να απαγορεύσεις στο χρήστη ν' αλλάζει το ρολόι του υπολογιστή, να ρυθμίσεις ένα τμήμα του σκληρού να παραμένει "ξεπαγωμένο" ώστε να έχεις δυνατότητα να διατηρείς σ' αυτό κάποια αρχεία μετά την επανεκκίνηση κλπ.).

Αν δεν σου είναι απαραίτητες αυτές οι δυνατότητες (πχ. έχεις δεύτερη partition στο δίσκο, που και με τη Standard έκδοση μπορείς να αφήσεις "ξεπάγωτη") η Standard κάνει μια χαρά τη δουλειά της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...