Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ρουτερ της CYTA

Tsarkamparararam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα σήμερα να συνδεθώ για πρώτη φορά στο ρούτερ του τόμσον μου και ενώ έβαλα την ip και τα σχετικά μου ζήτησε κωδικό.... έβαλα τον εργοστασιακό (UserName : Administrator Password : κενό) δεν με έβαλε... έκανα reset το ρούτερ με την οδοντογλυφίδα για να πάρει τους εργοστασιακούς κωδικούς επειδή είναι η πρώτη φορά εδώ και 4 μήνες που πάω να μπώ και δεν θυμάμαι άμα μου είχαν δώσει κωδικούς κτλ και δεν με άφησε πάλι να μπώ.... Έκανα πάλι το ίδιο αλλά τζίφος.... οπότε σκέφτομαι μήπως είναι προβληματικό το ρούτερ?? Εξάλλου η cyta κάνει κάτι τέτοια κόλπα.... Παίζει να είναι τίποτα άλλο???? Να πάω να τους ζητήσω να μου το αλλάξουν???? Να σημειώσω ότι το ρούτερ είναι TG782!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

an to κανεις hard reset θα πρεπει να σβησουν τα λαμπακια και να αναψουν.απο εκει και περα οταν μπαινεις στο web interface δεν θα σου ζητησει καθολου κωδικο.το Administrator και password κενο ειναι για το telnet.απο εκει και περα κοιτα κατω απο το ρουτερ μηπως γραφει τιποτα περα απο τα wpa κτλ

αν δεν εχει τιποτα η δεν πετυχε το hard reset Οποτε δοκιμασε παλι η πολυ απλα η cyta εχει περασει custom firmware μεσα και εχουν δικο τους κωδικο.

λογικα ενα απο αυτα θα ειναι και το thomson αυτο.αφου οσο ξερω δινει voip τηλεφωνια και το 782 ειναι voip.

δεν το εχω δοκιμασει ποτε το 782.784 εχω και εχω δοκιμασει 780 και 787

Παιδιά το δοκίμασα χθές... έστω και λίγο καθυστερημένα τελικά cytauser ήταν τα default password και username...... Ευχαριστώώώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...