Tsarkamparararam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πήγα σήμερα να συνδεθώ για πρώτη φορά στο ρούτερ του τόμσον μου και ενώ έβαλα την ip και τα σχετικά μου ζήτησε κωδικό.... έβαλα τον εργοστασιακό (UserName : Administrator Password : κενό) δεν με έβαλε... έκανα reset το ρούτερ με την οδοντογλυφίδα για να πάρει τους εργοστασιακούς κωδικούς επειδή είναι η πρώτη φορά εδώ και 4 μήνες που πάω να μπώ και δεν θυμάμαι άμα μου είχαν δώσει κωδικούς κτλ και δεν με άφησε πάλι να μπώ.... Έκανα πάλι το ίδιο αλλά τζίφος.... οπότε σκέφτομαι μήπως είναι προβληματικό το ρούτερ?? Εξάλλου η cyta κάνει κάτι τέτοια κόλπα.... Παίζει να είναι τίποτα άλλο???? Να πάω να τους ζητήσω να μου το αλλάξουν???? Να σημειώσω ότι το ρούτερ είναι TG782! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 an to κανεις hard reset θα πρεπει να σβησουν τα λαμπακια και να αναψουν.απο εκει και περα οταν μπαινεις στο web interface δεν θα σου ζητησει καθολου κωδικο.το Administrator και password κενο ειναι για το telnet.απο εκει και περα κοιτα κατω απο το ρουτερ μηπως γραφει τιποτα περα απο τα wpa κτλ αν δεν εχει τιποτα η δεν πετυχε το hard reset Οποτε δοκιμασε παλι η πολυ απλα η cyta εχει περασει custom firmware μεσα και εχουν δικο τους κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Username: cytadsl Password: cytaspeed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ή cytauser και cytauser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 αλλιως ας τους παρει ενα τηλ να του πουν .λογικα μπορει να εχει custom firmware με σκοπο να μην μπορεις να πειραξεις το voip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarkamparararam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά..... Θα το κάνω άμα είναι αύριο και θα σας πώ εντυπώσεις...... xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 πες μας εξελιξεις να ξερουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarkamparararam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Eννοείται φίλε!!!!!!! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για να μην ανοιγω αδικα άλλο τοπικ, τι ρουτερ δίνει δώρο η cyta με τις νεες συνδέσεις; TG782; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 λογικα ενα απο αυτα θα ειναι και το thomson αυτο.αφου οσο ξερω δινει voip τηλεφωνια και το 782 ειναι voip. δεν το εχω δοκιμασει ποτε το 782.784 εχω και εχω δοκιμασει 780 και 787 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarkamparararam Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Παιδιά το δοκίμασα χθές... έστω και λίγο καθυστερημένα τελικά cytauser ήταν τα default password και username...... Ευχαριστώώώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 μια χαρα.thanks για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.