UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 lol? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 αυτό είναι προειδοποίηση και σύμφωνα με τους κανονισμούς απαγορεύεται και η έκφραση παραπόνων δημόσια στειλε μήνυμα στον χρήστη insomnia.gr αν θες διευκρίνιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν έχω να ασχολειθώ καν με member. Από που και ως που έχει το δικαίωμα member να στέλνει προειδοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 από ότι έχω καταλάβει, το χρησιμοποιούν οι διαχειριστές προκειμένου να είναι ανώνυμη η οποιαδήποτε δράση για να μην τους τα ζαλίζουμε... άλλωστε, αυτό το member, δεν διαγράφει και δεν τροποποιεί μηνύματα, απλά διαγράφουν οι mods μηνύματα και με αυτό τον χρήστη στέλνουν ειδοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 από ότι έχω καταλάβει, το χρησιμοποιούν οι διαχειριστές προκειμένου να είναι ανώνυμη η οποιαδήποτε δράση για να μην τους τα ζαλίζουμε... άλλωστε, αυτό το member, δεν διαγράφει και δεν τροποποιεί μηνύματα, απλά διαγράφουν οι mods μηνύματα και με αυτό τον χρήστη στέλνουν ειδοποιήσεις Δεν έχει κανένα δικαίωμα να στέλνει προειδοποιήσεις member. Ούτε και στην ομάδα διαχείρησης το βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Το άλλαξα σε moderation bot για να μη μπερδεύεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.