Nikos.thd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πάρω ένα καλώδιο προέκταση USB και μου είπαν ότι υπάρχουν δυο τύποι (καλωδίων) USB1 & USB2 Ισχύει; Δεν είναι ένα το καλώδιο για όλες τις θύρες;
LeoNaXe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 αυτό πρώτη φορά το ακούω. απλά θα πεις καλώδιο προέκτασης USB.... που ζούμε και έχουν USB 1??? αυτό εδω π.χ.
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μάλλον κάτι τέτοιο θα εννοεί http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Turbo-X-Type-A-To-Mini-5Pin-Mm-1M-551422.htm
LeoNaXe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 άλλο 'προέκταση' και άλλο 'επέκταση', ποιο ακριβός εννοεί ?
Nikos.thd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 αυτό πρώτη φορά το ακούω. απλά θα πεις καλώδιο προέκτασης USB.... που ζούμε και έχουν USB 1??? αυτό εδω π.χ. Ναι αυτό εννοώ. Υπάρχει περίπτωση αν υπάρχει και σ ε USB1; Ακόμα;
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τι σκέφτεσαι να κάνεις ακριβώς; Πόσα μέτρα θα χρειαστείς;
LeoNaXe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι αυτό εννοώ. Υπάρχει περίπτωση αν υπάρχει και σ ε USB1; Ακόμα; USB 1 ειναι τα παλιά που έχουν αργές ταχύτητες αλλα πλέον είναι ξεπερασμένες, δεν υπάρχουν στην αγορά (ετσι θέλω να πιστεύω) απλά να προσέξεις αν έχεις δυνατή θήρα για να μπορεί να σηκώσει την προέκταση..... εγω θα σου πρότεινα μέχρι 3 μέτρα χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα. μπορεί όμως να μην έχεις και με τα 5 μέτρα (αναλόγως την τύχη) μετά απο τα 5 μέτρα λένε πως έχουν απώλειες αλλα εγω έχω δουλέψει ασύρματη κεραία ακόμα και στα 7 μέτρα χωρίς κανένα πρόβλημα (3 προεκτάσεις 5m+1.5m+0.5m ) άμα γραφεί πάνω στην συσκευασία USB 2.0 δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και αμφιβολία το αν είναι 1 ή 2
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τα έχει όλα εδώ: Maximum Cable Length The maximum length of a standard USB cable (for USB 2.0 or earlier) is 5 metres (16.4 ft).[34] The primary reason for this limit is the maximum allowed round-trip delay of about 1,500 ns. If USB host commands are unanswered by the USB device within the allowed time, the host considers the command lost. When adding USB device response time, delays from the maximum number of hubs added to the delays from connecting cables, the maximum acceptable delay per cable amounts to 26 ns.[34] The USB 2.0 specification requires cable delay to be less than 5.2 ns per meter (192,000 km/s, which is close to the maximum achievable transmission speed for standard copper cable).[35] This allows for a five meter cable. The USB 3.0 standard does not directly specify a maximum cable length, requiring only that all cables meet an electrical specification. For copper wire cabling, some calculations have suggested a maximum length of perhaps 3 m. http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus#Maximum_Cable_Length
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.