ZELDA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 καλησπερα πριν λίγες μέρες με προσκάλεσε ένας φίλος στο σπιτι του και διαπίστωσα πως είχε ένα κατοικιδιο φίδι , παιδιά ήταν πανέμορφο αφου το έπιασα στα χέρια μου και καθως το έπαιζα διαπίστωσα πως είναι αρκετά ωραίο κατοικιδιο ήρεμο κτλ με λίγα λόγια το αγάπησα , θελω πληροφορίες σχετικά με φιδια τι ράτσα να προτιμισω , πόσο κανουν κτλ . επισεις θελω να μαθω αν μπορεί να μεταδώσουν καμιά αρρώστια στον ανθρωπο . το μόνο αρνητικο είναι οτι ο φίλος μου το ταιζει χαμστεράκια άλλα λέει μια φορά το μήνα και οτι δεν θελει και ιδιαιτερη φροντίδα , κανένας γνωστης φιδιών να με κατατοπισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l2R3YMWMOO8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Συγγνώμη για το spam, αλλά... καλησπερα πριν λίγες μέρες με προσκάλεσε ένας φίλος στο σπιτι του και διαπίστωσα πως είχε ένα κατοικιδιο φίδι , παιδιά ήταν πανέμορφο αφου το έπιασα στα χέρια μου και καθως το έπαιζα διαπίστωσα πως είναι αρκετά ωραίο κατοικιδιο ήρεμο κτλ με λίγα λόγια το αγάπησα [...] Μχμχμχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=l2R3YMWMOO8 αυτο ακριβως σκεφτηκα και γω αμεσως!! θεουλης ο green? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 χαχαχα ΩΧ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ... παιδιά ήταν πανέμορφο αφου το έπιασα στα χέρια μου και καθως το έπαιζα διαπίστωσα πως είναι αρκετά ωραίο ... με λίγα λόγια το αγάπησα ... θελω πληροφορίες σχετικά.. επισης θελω να μαθω αν μπορεί να μεταδώσουν καμιά αρρώστια στον ανθρωπο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φιδακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 γιατι δεν ρωτας τον φιλο σου που εχει φιδι και ρωτας εμας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ψάχνει για κανέναν φιδέμπορα μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ψάχνει για κανέναν φιδέμπορα μάλλον. http://www.youtube.com/watch?v=RjwWbATuyw4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dagobert Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Στο παρελθόν είχα στην κατοχή μου χελωνάκια νερού και θα σου αναφέρω κάποια βασικά πράγματα που ισχύουν για όλα τα ερπετά. Επειδή από φίδια δε ξέρω πολλά πράγματα, καλύτερα ψάξε στο διαδίκτυο για πληροφορίες ή αγόρασε σχετικά βιβλία. 1. Λογικά, κατάλληλα είδη θα είναι τα μικρόσωμα και εννοείται μη δηλητηριώδη. 2.Οι τιμές εξαρτώνται από το είδος και τις ανάγκες του. Περισσότερα θα δώσεις για τον εξοπλισμό παρά για το ίδιο το ζώο. Σίγουρα θα χρειαστείς τεράριο, υπόστρωμα, θερμόμετρο, θερμαντικές πλάκες, φωλιά και μπωλ για το νερό. 3. Γενικά ασθένειες δεν μεταδίδουν. Όμως συνίσταται να κρατάς τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, όπως θα έκανες με οποιοδήποτε οικόσιτο ζώο. 4. Τάϊσμα θέλουν, κατά μέσο όρο, μία φορά την εβδομάδα και τρέφονται με κατεψυγμένα. Η τροφή εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του ζώου. 5. Όντως δε θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, αν και πάντα εξαρτάται από το είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εγω θελω να αγορασω μια μεγαλη ταραντουλα και να τον ονομασω Tζακ. δεν κανω πλακα. αν γινοταν θα την εβγαζα και βολτα με λουρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2Black Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Διάβασε το άρθρο που σου παραθέτω, εκεί απαντώται όλα τα ερωτήματά σου. Σίγουρα θα ήθελα για κατοικίδιο ένα φίδι; Και μετά μην ξεχάσεις να postareis και μια φωτογραφία με τον καινούριο σου φίλο/φίλη αν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις ένα! Στείλ'τε μια φωτογραφία από τα κατοικίδιά σας A, και προσοχή μην πάρεις κάνα τέτοιο...: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.