Προς το περιεχόμενο

θελω να αγοράσω φίδι

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα πριν λίγες μέρες με προσκάλεσε ένας φίλος στο σπιτι του και διαπίστωσα πως είχε ένα κατοικιδιο φίδι , παιδιά ήταν πανέμορφο αφου το έπιασα στα χέρια μου και καθως το έπαιζα διαπίστωσα πως είναι αρκετά ωραίο κατοικιδιο ήρεμο κτλ με λίγα λόγια το αγάπησα , θελω πληροφορίες σχετικά με φιδια τι ράτσα να προτιμισω , πόσο κανουν κτλ .

επισεις θελω να μαθω αν μπορεί να μεταδώσουν καμιά αρρώστια στον ανθρωπο .

το μόνο αρνητικο είναι οτι ο φίλος μου το ταιζει χαμστεράκια άλλα λέει μια φορά το μήνα και οτι δεν θελει και ιδιαιτερη φροντίδα , κανένας γνωστης φιδιών να με κατατοπισει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη για το spam, αλλά...

καλησπερα πριν λίγες μέρες με προσκάλεσε ένας φίλος στο σπιτι του και διαπίστωσα πως είχε ένα κατοικιδιο φίδι , παιδιά ήταν πανέμορφο αφου το έπιασα στα χέρια μου και καθως το έπαιζα διαπίστωσα πως είναι αρκετά ωραίο κατοικιδιο ήρεμο κτλ με λίγα λόγια το αγάπησα

[...]

Μχμχμχ.

... παιδιά ήταν πανέμορφο αφου το έπιασα στα χέρια μου και καθως το έπαιζα διαπίστωσα πως είναι αρκετά ωραίο ... με λίγα λόγια το αγάπησα ... θελω πληροφορίες σχετικά.. επισης θελω να μαθω αν μπορεί να μεταδώσουν καμιά αρρώστια στον ανθρωπο ...

:mrgreen:

Στο παρελθόν είχα στην κατοχή μου χελωνάκια νερού και θα σου αναφέρω κάποια βασικά πράγματα που ισχύουν για όλα τα ερπετά. Επειδή από φίδια δε ξέρω πολλά πράγματα, καλύτερα ψάξε στο διαδίκτυο για πληροφορίες ή αγόρασε σχετικά βιβλία.

1. Λογικά, κατάλληλα είδη θα είναι τα μικρόσωμα και εννοείται μη δηλητηριώδη.

2.Οι τιμές εξαρτώνται από το είδος και τις ανάγκες του. Περισσότερα θα δώσεις για τον εξοπλισμό παρά για το ίδιο το ζώο. Σίγουρα θα χρειαστείς τεράριο, υπόστρωμα, θερμόμετρο, θερμαντικές πλάκες, φωλιά και μπωλ για το νερό.

3. Γενικά ασθένειες δεν μεταδίδουν. Όμως συνίσταται να κρατάς τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, όπως θα έκανες με οποιοδήποτε οικόσιτο ζώο.

4. Τάϊσμα θέλουν, κατά μέσο όρο, μία φορά την εβδομάδα και τρέφονται με κατεψυγμένα. Η τροφή εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του ζώου.

5. Όντως δε θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, αν και πάντα εξαρτάται από το είδος.

Διάβασε το άρθρο που σου παραθέτω, εκεί απαντώται όλα τα ερωτήματά σου.

Σίγουρα θα ήθελα για κατοικίδιο ένα φίδι;

Και μετά μην ξεχάσεις να postareis και μια φωτογραφία με τον καινούριο σου φίλο/φίλη αν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις ένα!

Στείλ'τε μια φωτογραφία από τα κατοικίδιά σας

A, και προσοχή μην πάρεις κάνα τέτοιο...:

o_eukolos_tropos_gia_na_ksekhorisoume_ta_arsenika_phidia_apo_ta_theluka_-_001_logo_.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...