Destruction Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα/Καλημέρα. Όπως λέει και ο τίτλος έχω πρόβλημα με την εν λόγω καρτούλα η οποία είναι αυτή, και εδώ από την σελίδα του κατασκευαστή. Αρχικά να πω ότι όταν έγινε η αγορά από το e-shop, βγήκε DOA και μου την αντικατέστησαν με το ίδιο ακριβώς μοντέλο (καινούργια σφραγισμένη). Η οποία δεν είχε αναγνωριστεί από το λειτουργικό σύστημα (win 7 Ultimate x64 sp1)και ας δοκιμάστηκε σε όλες τις pci express που διαθέτει η μητρική. Τώρα η καινούργια εμφανίζεται στην διαχείριση συσκευών, χωρίς να θέλει Driver αφού όταν κάνω ενημέρωση γράφει ότι είναι ενημερωμένος και λειτουργεί κανονικά. Και το πρόβλημα αρχίζει όταν δεν αναγνωρίζει καθόλου τις συσκευές τις οποίες συνδέω πάνω της. Σύνδεσα έναν καινούργιο σκληρό δίσκο Samsung F3 1TB και πηγαίνω στη διαχείριση δίσκων για να του κάνω Format. Άφαντος ο σκληρός. Μέτα τον βάζω σε ένα sata port της μητρικής και τον φορμάρω κανονικά, ύστερα τον ξαναβάζω πάλι στην καρτούλα οπού πάλι δεν αναγνωρίζεται. Επίσης δοκίμασα να βάλω και το ένα dvd-rw μήπως και το αναγνωρίσει, με τον φόβο ότι τον σκληρό δίσκο δεν τον αναγνώρισε ο Controler λόγω μεγάλης χωρητικότητας αλλά ούτε και το αντιγραφικό sata αναγνώρισε. Τέλος να πω ότι δοκίμασα και 3 καλώδια καινούργια sata μήπως και φταίει τίποτα από αυτά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω/κοιτάξω, καμία ιδέα; Πριν την γυρίσω πίσω. Το σύστημα αποτελείται απο: Επεξεργαστή: Phenom ii 965 Μητρική: Asus MA479XTD EVO Έναν ssd, Τρεις μηχανικούς δίσκους και δυο DVD-RW Sata. Επισυνάπτω δυο Screenshot από την διαχείριση συσκευών. Ευχαριστώ ....
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν μπορέσεις να την δοκιμάσεις σε ενα αλλο pc να σιγουρευτείς οτι οντως φταίει η κάρτα αρχικά και μετα βλέπουμε.
Destruction Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν είχε το κατεβαστηρι μου, pci express σίγουρα θα την είχα δοκιμάσει. Το θέμα είναι οτι στο σπίτι δεν εχω άλλο σύγχρονο pc. Επισης δεν επρεπε λογικα να εμφανιζεται κατι στο Bios; Ή εστω στο post σχετικα με την καρτα; Ρωτάω γιατί δεν εχω ξαναεγκαταστήσει καρτούλα Controler σε pci express.
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν και δεν έπρεπε να έχει σημασία,δοκίμασες κάποια sata2 συσκευή,αφού ο controller είναι sata2;ενδέχεται να είναι τόσο μάπα;
Destruction Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μα ο Samsung F3 είναι sata 2. Τώρα θα κάνω μια τελευταία δοκιμή με την e-sata σύνδεση, για να βάλω πάνω τον εξωτερικό σκληρό. Αν πάλι δεν κάνει τίποτα έφυγε αύριο κιόλας πίσω, και θα ζητήσω πιστωτικό αφού μάλλον πρόκειται για ελαττωματικές παρτίδες.
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μπορεί να είσα άτυχος και να έπεσες σε ελλατωματική παρτίδα μου είχε τύχει και σε εμένα με 2 κάρτες γραφικών,ειναι μην σου τύχει.Αφού εισαι εντος εγγύησης δεν ανησυχείς απλα ειναι λίγο η ταλαιπωρία μεχρι να ξεμπλέξεις.
Benton Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Στο site της καρτας δεν βλεπω να εχει drivers,μηπως ειχε κανενα cd μαζι με την καρτα?Eαν εχει,δοκιμασες μπας και θελει να ενημερωσεις την καρτα με καποιον driver απ το cd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.