giota_dtsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλημέρα, δεν μπορώ να μπω σε ιστοσελίδες απο τον υπολογιστή μου,στις "συνδέσεις δικτύου" μου βγάζει μια κλειδαριά πάνω απο το εικονίδιο ..... από το λαπ τοπ μπαινω κανονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλημέρα... Πως συνδέεσαι με το σταθερό pc και πως με το λαπτοπ (εννοώ με καλώδιο ή με wifi) Ποια windows έχεις; Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giota_dtsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το σταθερό με καλώδιο και το λαπ τοπ ασύρματα....ξαφνικά προέκυψε το πρόβλημα...απο την μία μέρα στην άλλη....ιό μυρίζομαι, αν και δεν μπήκα σε καμμιά "παράξενη" ιστοσελίδα...μόνο στο facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι γιατί το facebook δεν είναι παράξενη και δεν κυκλοφορούν ιοί εκεί Δεν μου είπες ποια windows έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giota_dtsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το σταθερό με καλώδιο και το λαπ τοπ ασύρματα....ξαφνικά προέκυψε το πρόβλημα...απο την μία μέρα στην άλλη....ιό μυρίζομαι, αν και δεν μπήκα σε καμμιά "παράξενη" ιστοσελίδα...μόνο στο facebook. Έχω Windows professional.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχω Windows professional.... 7 ή xp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giota_dtsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ok πήγαινε control panel -> network connections στο Local Area κάνε διπλό κλικ Στη καρτέλα general πάτα properties Στο νέο παράθυρο που θα σου ανοίξει πάτα μία φορά πάνω στο Internet Protocol (TCP/IP) και μετά πάτα properties Πες μου αν και οι δύο επιλογές είναι στο αυτόματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giota_dtsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, επειδή είμαι στο γραφείο και το πρόβλημα είναι στον υόλογιστή του σπιτιού, θα το κανω το μεσημέρι που θα είμαι σε εκείνον τον υπολογιστή. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις ελπίζω να σε βρώ το μεσημέρι......θα μπω απο το λαπ τοπ για να μου πεις τι να κάνω....σε ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και να μην βρεις εμένα θα είναι κάποιος άλλος/άλλη εδώ. Πες μία τελευταία πληροφορία. Ποιο router έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giota_dtsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Karmen......εισαι εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ελα εδώ είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.