phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κοίτα, δεν είναι ότι αποκλείεται να ισχύει αυτό που λέει, αλλά τέτοιου είδος προβλήματα οφείλονται κατά μεγάλο ποσοστό στο τροφοδοτικό.
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ό,τι πεις vasi. χο vasi τελικά να αλλάξει μνήμες ή να κάνει bios update; Παίδες επειδή το Bios update το έχετε κάνει καραμέλα προσοχή (sssssssssssst phani δε λέω για σένα). Είναι το τελευταίο που θα προτείνει κανείς και ΑΦΟΥ έχει λουστεί με ULTREX ο topic starter. Και επίσης vasi έχω μία απορία. Λες αμαθή το χρήστη stelios_beta. Με ΤΙ ηρεμία και με ΠΟΙΟ σκεπτικό του λες να κάνει bios update;
gtsamour Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μνήμες εφόσον το σύστημα πολλές φορές bootάρει και λειτουργεί κανονικά μέχρι το shut down ΔΕΝ μπορει να ειναι. Επίσης αν ήταν μνήμες το συστημα δεν θα παρουσιαζε διαφορετικη συμπεριφορα με και χωρις το καλώδιο τροφοδοσίας στην κάρτα γραφικών (πέραν του ότι δεν θα είχες εικονα). Αλλά ΟΚ αφού το λέει ο vasi ρίξε ένα bios update, ρίξε και ενα χωρό της βροχής... που ξέρεις LOL
Orion_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 @vasi Ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος karmen1983 . Λες ένα άτομο αμαθή και μετά του προτείνεις BIOS update? Τότε είτε είσαι εσύ υπερβολικά ανεύθυνος, είτε είσαι εσύ ο αμαθής/.
stelios_beta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 πο πο ρε παιδια,πιρ και μανια ειστε φιλικα παντα ....λοιπον bios update δεν κανει αφου εχω το τελευτεο version το 1900 εργοστασιακα ..της μνημες τις εχω δοκιμασει σε ολα τα slot μια μια αλλα καμια διαφορα,το να παρω τετοιο τροφοδοτικο οντος μ@@@@@@ μου,αλλα σε τετοιο βαθμο??να ειναι τοσο αχρηστα???δοκιμασα και να βγαλω τον δισκο και να βαλω την τροφοδοσια στην καρτα αλλα παλι τιποτα..γενικα στον υπολογιστη δεν εχω τιποτα για να υπερφορτοθει,εχω ενα δισκο 5400rpm,ενα usβ για keyboard mouse,και τιποτα αλλο,ουτε καν στο κουτι δεν τα εχω αρα ουτε ανεμηστηρακια ουτε τιποτα..αυτο που μου φαινεται παραξενο ειναι το οτι οταν ανοιγει το pc δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα,εκτος του οτι κανει ενα παραξενο θορυβο το τροφοδοτικο..μεχρη και lord επεξα για 2 ωρες στο ultra high και δεν μου εκανε το παραμηκρο,και οι θερμοκρασιες τελειες..πριν λιγο το πηγα σε ενα καταστημα να το ελεξουν(το τροφοδοτικο μονο) και εβαλαν σε ενα μηχανιματακι δεν ξερω πως λεγεται,το βυσμα με τα 24 pin μονο και ο τεχνικος μου ειπε πως το τροφοδοτικο δουλευει τελεια..
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για να στο είπε ο τεχνικός.. Έχεις άλλο να δοκιμάσεις;
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 @vasi Ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος karmen1983 . Λες ένα άτομο αμαθή και μετά του προτείνεις BIOS update? Τότε είτε είσαι εσύ υπερβολικά ανεύθυνος, είτε είσαι εσύ ο αμαθής/. Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα plzzzzzzzzzzzz @stelios_beta βρε να σκεφτώ να είναι καμιά διαβολική σύμπτωση και απλά έχεις κάποιο πρόβλημα στο Power button; Εκκίνηση με κατσαβίδι έχεις κάνει ποτέ;
Orion_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα plzzzzzzzzzzzz @stelios_beta βρε να σκεφτώ να είναι καμιά διαβολική σύμπτωση και απλά έχεις κάποιο πρόβλημα στο Power button; Εκκίνηση με κατσαβίδι έχεις κάνει ποτέ; xD Μα γιατί ρε dude? @stelios_beta Πιστεύω πάντως ότι αφού έκανες το ξεκίνημα και το πήγες σε τεχνικό, πήγαινε όλο το pc μαζί να ξεμπερδεύεις. Απ το να κάθεσαι να βραχυκυκλώνεις το power switch και να παιδεύεσαι καλύτερα θα είναι (άμα δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς)
gtsamour Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εγώ αυτά τα μηχανηματάκια σαν αυτο που χρησιμοποίησε ο τεχνικός...... ας μην πω καλυτερα... κανένα βολτομετρο θα ήταν που δε λέει και τίποτα. ΟΚ τα volts μπορεί να φαίνονται ΟΚ αλλά όταν το μηχάνημα ανοίγει μπορεί να του δώσει τα ampere που χρειάζονται? Πιθανότατα όχι. Για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα της κάρτας γραφικών (που δύσκολο το βλέπω), δοκίμασε τη σε κάποιο άλλο μηχάνημα κανενός φίλου πχ.
stelios_beta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν εχω αλλο τροφοδοτικο,Δοκιμασα και με κατσαβιδι αλλα τα ιδια..τωρα ο τεχνικος ελεγχοντας μονο τα 24 pins βγαχει νοημα οτι ειναι ολα τα βυσματα οκ??
gtsamour Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε την κάρτα γραφικών σου πάνω σε κάποιο άλλο μηχάνημα (φίλου) και αν είναι οκ πήγαινε με τη μία και πάρε καλό τροφοδοτικό. Αυτό που έχεις μάλλον έχει πρόβλημα οπότε λογικά πρέπει να αντικατασταθεί.
stelios_beta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καρτα γραφικω δοκιμασα την 9600 που δεν ειχε εξτρα τροφοδοσια και αναβε κανονικα αλλα στα games εβγαζε blue screen of death.. Α και με την 9600 δεν εκανε θορυβο το τροφοδοτικο..
gtsamour Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν κατάλαβες.... την κάρτα σου την τελευταία δοκίμασε σε PC κανενός φίλου να δείς αν εκεί προκαλεί το ίδιο πρόβλημα. Το ότι δεν έκανε θόρυβο μάλλον επιβεβαιώνει τις υποψίες μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.