deadwar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.υστερα απο καποιες μετατροπες ωστε να εγκαταστησω την ψυχτρα στην powercolor 5870 τα καταφερα αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργον τα ανεμηστηρακια. και αυτο γιατι η ψυχτρα εχει για τροφοδοσια 4 pin ενω η καρτα εχει 2!!! τι κανω σε αυτη την περιπτωση;υπαρχει κανενας μετατροπεας;κατι; δοκιμασα να βαλω τα 2 απο τα 4 αλλα δεν λειτουργουσαν! τι κανω ρε παιδια;;; Αυτη την στιγμη σας μιλαω με την συγκεκριμενη καρτα χωρις να λειτουργουν οι ανεμηστηρες και η καρτα ειναι στους 45 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φιλε μου αποκλειεται αυτό που λες... Κι εγώ εχω 5870 με αξελερο xtreme.Κανονικά 4 πιν η ψυκτρα σε 4 πιν της καρτας γραφικων. Αν η καρτα ειχε 2, δε θα δουλευαν οι εργοστασιακοι φανς σε PWM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 και ομως εχει 2!!! ειναι η powercolor που ειναι στα 875mhz. Εχει 2 πινς ενω η accelero εχει 4!τι να κανω ρε γαμωτο!;;την εγκατεστησα την ψυχτρα και δεν λειτουργουν τα ανεμηστηρακια! βρηκα αυτο το site http://www.crazypc.com/products/cableswires/cables.htm#wireconverters που εχει ανταπτορες. θα εκανε κανενας για αυτο που θελω; βρηκα και ενα ελληνικο site http://www.ipshop.gr/product-id-35769.html και εχει αυτο! κατι τετοιο θελω αλλα να βγαζει σε 4. υπαρχει; αν γινοταν και απο ελλαδα θα ηταν καλυτερα για να το ειχα αμεσα! παιδια μηπως γινεται να λυθει το ολο θεμα με ενα fan controller;;;Αν ναι εχετε να προτεινετε καποιον; ξερω οτι σας εχω ζαλισει αλλα ψαχνω και εγω να βρω λυση! αυτο θα εκανε; http://www.eworld.com.gr/front/details/1223 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Xmm, δηλ η εκδοση της καρτας σου είχε ανεμιστήρες οι οποίοι δε ρυθμίζονται.Εξου και τα 2 πινς. Οπότε...Αν θες να το κάνεις μπακάλικα, κοβεις τα 2 καλωδια απτην αξελερο ωστε να δουλευει συνέχεια σε φουλ στροφές ή αγοράζεις οπως ειπες ένα φαν κοντρολερ και κανεις λιγα κοψε ραψε,αν δε βρεις ανταπτορακια! Μην αγχωνεσαι για τίποτα,ενα ρευμα δινεις και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ποια ομως να κοψω;αφου βαζω μονο το μαυρο και κοκκινο και δεν λειτουργει.με το να κοψω το μλπε και κιτρινο δεν νομιζω να αλλαξει κατι! δν δινει ρευμα με τιποτα! αν μπορει να λειτουργισει και με 2 τοτε ποια μπορει να ειναι;γιατι ο αλλος συνδιασμος που δοκιμασα ηταν μπλε κιτρινο.αλλα και παλι τιποτα! μηπως θελει και τα 4 για να λειτουργισει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Η κάρτα σου 99% ΔΕΝ ήταν reference (ως γνωστόν οι after-market ψήκτρες δουλεύουν μόνο σε reference pcb/layouts), οπότε νομοτελειακά τον πούλο... Αν ήταν reference θα είχε 4πινο και θα κούμπωνε με τη μία. Τώρα πρέπει να κάνεις πατέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αυτο σκεφτομουν κι εγω...Μα αν δεν ειναι ρεφερενς, πως θα μπεί η ψυκτρα; νομίζω πως "δεν". Εκτός κι αν βγήκε η αξέλερο για ρεφερενς κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σταύρο, ο φίλος στο πρώτο ποστ αναφέρει ".υστερα απο καποιες μετατροπες ωστε να εγκαταστησω την ψυχτρα στην powercolor 5870 τα καταφερα... ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ναι οπως λεει ο navu την εγκατεστησα αλλα με την τροφοδοσια εχω προβλημα!υπαρχει καποια λυση; παιδια αυτο θα κανει; http://www.eworld.com.gr/front/details/1236 αυτο που με προβληματιζει και ρωταω ειναι οτι,οκ ειναι για 4 pin αλλα μηπως ειναι μεγαλα(πιο χοντρα) οπως της μητρικης και δεν κανουν για αυτο της καρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ξέχασέ τους ΟΛΟΥΣ αυτούς τους αντάπτορες, είναι κατάλληλοι για νορμάλ ανεμιστήρες και δεν ταιριάζουν στο σόκετ της κάρτας γραφικών... Έχεις (ψιλο)μπλέξει, μόνο με κόψιμο-ράψιμο όπως σου είπε πιο πριν ο Σταύρος θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά. Σε τελική ανάλυση, κούμπωσε τα φουρφούρια της Accelero κάπου πάνω στο τροφοδοτικό ή σε κάποιον controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αυτο ειναι το θεμα μου navu. Ποιο απο τα καλωδια θα βαλω που,για να δουλεψουν τα ανεμηστηρακια της καρτας;; υπαρχει καποιος οδηγος;κατι;γιατι εκανα πολλες μετατροπες και κουμπωσα μια χαρα την accelero πανω στην καρτα αλλα εχω προβλημα με την τροφοδοσια. Πως θα την κανω να λειτουργισει; Οπως ειπα τωρα που την εχω πανω χωρις να λειτουργουν τα ανεμηστηρακια ειναι στους 47 βαθμους. Πραγμα καλο αν σκεφτω οτι αν λειτουργησουν και τα 3 ανεμηστηρακια θα πεσει κατα πολυ η θερμοκρασια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 η θα φτιάξεις αυτό http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=154679 ή θα αγοράσεις έναν αντάπτορα απ΄το εμπόριο τον οποίο πάλι θα πειράξεις διοτι το PWM βυσμα εισόδου που θα χει θαναι μεγαλύτερο (το στανταρ δηλαδη) απτο μικρουλι που χει η αξελλερο και η καθε ψυκτρα αφτερμαρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Υπαρχει καποιος απο εδω να γνωριζει να μου φτιαξει κατι τετοιο και να μου το στειλει;θα το πληρωσω φυσικα. αν παλι δεν μπορει καποιος μπορω να παω σε εναν ηλεκτρολογο να του πω να μου φτιαξει....Το θεμα ομως ειναι τι ακριβως να του πω οτι θελω ωστε να καταλαβει και να μην κανει κιαμια πατατα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 η συσκευασία της accelero extreme δεν έχει μέσα τέτοιο ανταπτορακι, όπως της accelero twin turbo pro; http://www.arctic.ac/p/images/articles/1b9d1ed4974f7483a1e08b0204c0fb0c_4.png απ'ότι είδα στο site της arctic cooling δεν έχει.περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.