Pis_Man Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα θεματάκι! Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 500GB 3,5 ιντσών Lacie USB 2.0. Θέλω να τον "βάλω μέσα" στον πύργο μου και δεν μπορώ να βρω κανένα στοιχείο στο internet που να με βοηθήσει στο να δω τι γίνεται (αν είναι IDE ή SATA, αν τον βγάλω από το κουτί τί θα δω από άποψη συνδέσεων, αν είναι κολλημένος στο κουτί και χαλάσει ή όχι κτλ κτλ). Το θέμα είναι ότι και το κουτί το ίδιο δε βοηθάει!!! Το μόνο που βρήκα είναι ένα (απ' ότι φαίνεται...) Serial Number (1189709305464cr lc3u) το οποίο στο "GOOGLE" και στο "SITE" της εταιρίας δεν εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα!!! :blink: Καμιά βοήθεια ρε παιδιά??? Αρχίζει και τα φτύνει το κουτί και δεν θέλω να τον "χάσω"!!! Υ.Γ.1: Να πω επίσης ότι το δίσκο τον συγκεκριμένο τον έχω κάτι χρόνια τώρα, δεν θυμάμαι καν ημερομηνία αγοράς. πρέπει να είναι καμία 5ετία, ίσως και παραπάνω... Υ.Γ.2: Από θέμα υποδοχών στο εσωτερικό του πύργου και από άποψη ρεύματος δεν υπάρχει θέμα! 1000W τροφοδοτικό, και υποδοχές τόσο SATA όσο και IDE. Αναγράφεται επίσης και το "n2870" επάνω του!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 edit: ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pis_Man Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μετά κόπων και βασάνων, και για να αποτρέψω τους υπόλοιπους users του forum απο προβλήματα σαν το δικό μου, ευρέθει επιτέλους ο σκληρός μου δίσκος! Είναι αυτός εδώ. Και η λύση για το άνοιγμά του ευελπιστώ (!!!) να είναι αυτή εδώ. Θα επανέλθω για να σας πω αν έκανα "δουλειά" ή όχι τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μετά κόπων και βασάνων, και για να αποτρέψω τους υπόλοιπους users του forum απο προβλήματα σαν το δικό μου, ευρέθει επιτέλους ο σκληρός μου δίσκος! Είναι αυτός εδώ. Και η λύση για το άνοιγμά του ευελπιστώ (!!!) να είναι αυτή εδώ. Θα επανέλθω για να σας πω αν έκανα "δουλειά" ή όχι τελικά! Τον ιδιο ειχα κι εγω.. Αλλα μου καηκε.. Και ναι ετσι ανοιγει , ειχα δει οταν ανοιγε τον δικο μου ο τεχνικος.. Για να μην σε φρκαρω δεν εφταιγε ο δισκος αλλα ενα σκαρτο Τ που εβαλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.