Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Operation Raccoon City

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Capcom ανακοινωσε οτι το Re:Raccon city θα βγει και σε pc

http://www.capcom-europe.com/blog/2011/03/resident-evil-operation-raccoon-city/

μονο να μην καθυστερησει 6 μηνες σαν το 5 γιατι τοτε θα τους κτυπησω πολυ ασχημα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να δούμε...

Άντε να βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής, γιατί έτοιμος είμαι να πετάξω το PC από το παράθυρο, μαζί και το Playstation!

Θα βάλω το PSX!!!!

θέλω να πιστεύω σε σωστή υλοποίηση και σεβασμό στο σενάριο, που καλά τα ψέματα δίνει άπειρες δυνατότητες από points of few στα γεγονότα :-)

Προσωπικά παιδιά, μόνο τα Resident Evil μέχρι το Code Veronica μου άρεσαν τα οποία δεν είναι Shooter.

Το γεγονός ότι έβλεπες σχεδόν το παίχτη από πάνω δημιουργούσε ατμόσφαιρα. Δεν ήξερες τι σε περιμένει πιο μπροστά.

Αντικειμενικά, είχαν καλύτερη σκηνοθετική άποψη. Υπήρχε φωτογραφία, αφού η πίστα, ήταν φωτογραφία. :P

Υπηρχε περιπτωση να μην βγει στο pc..? :huh:

Αχ και να κανουν καμια βλακεια με το DMC και να βγει μονο σε κονσολες.. <_<

ειχα μιλησει με τον chistian svenson (CEO της capcom) μεσω pm στο forum της capcom πριν μηνες και τον ειχα ρωτησει αν θα βγει και σε pc το DMC5. Μου ειπε οτι η capcom αμερικης θελει να βγει και σε pc και οτι ο ιδιος προσπαθει να πεισει τους μαλακες τους γιαπωνεζους να το βγαλουν και σε pc αλλα δεν τα εχει καταφερει ακομα. Μου ειπε επισης οτι αν βγει σε pc τοτε η pc version θα ανακοινωσει λιγο πριν την κυκλοφορια του σε κονσολες η αφου βγει σε κονσολες. Εαν η capcom αμερικης επαιρνε τις αποφασεις αντι για την capcom ιαπωνιας τοτε σιγουρα τωρα θα ειχε ανακοινωθει και για pc το DMC5.

Μολις παιζω για πρωτη φορα τα 1 κ 2 κ απο αποψη ατμοσφαιρας ειναι επικα......οχι σαν το μουφα το 5 που το εφτιαξαν για τα παιδακια

Μακαρι να μην αργησει κ να μην ειναι σουτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...