OROKUSAKI Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 H Capcom ανακοινωσε οτι το Re:Raccon city θα βγει και σε pc http://www.capcom-europe.com/blog/2011/03/resident-evil-operation-raccoon-city/ μονο να μην καθυστερησει 6 μηνες σαν το 5 γιατι τοτε θα τους κτυπησω πολυ ασχημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για να δούμε... Άντε να βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής, γιατί έτοιμος είμαι να πετάξω το PC από το παράθυρο, μαζί και το Playstation! Θα βάλω το PSX!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 τέλειο το timing του θέματος. ήδη παίζω το RE0 ,RE:remake του gamecube στον Dolphin. εννοείται ότι ήδη έχω 1-2-3 στο epsxe!!! αυτά είναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Υπηρχε περιπτωση να μην βγει στο pc..? Αχ και να κανουν καμια βλακεια με το DMC και να βγει μονο σε κονσολες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioden Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Χμμ μονο εμενα δε μου αρεσαν αυτα που διαβασα στο αρθρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 θέλω να πιστεύω σε σωστή υλοποίηση και σεβασμό στο σενάριο, που καλά τα ψέματα δίνει άπειρες δυνατότητες από points of few στα γεγονότα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Resident Evil: Operation Raccoon City delivers a true third person team based shooter experience ...και ανυπομονειτε κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αλλη μια πατατα,ευτυχως βγαινει το code veronica σε ΗD να θυμηθουμε λιγο τι σημαινει Horror game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Προσωπικά παιδιά, μόνο τα Resident Evil μέχρι το Code Veronica μου άρεσαν τα οποία δεν είναι Shooter. Το γεγονός ότι έβλεπες σχεδόν το παίχτη από πάνω δημιουργούσε ατμόσφαιρα. Δεν ήξερες τι σε περιμένει πιο μπροστά. Αντικειμενικά, είχαν καλύτερη σκηνοθετική άποψη. Υπήρχε φωτογραφία, αφού η πίστα, ήταν φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εδώ δεν βγάζουν SSFIV (ακόμα) και δίνει Resi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 πολλά θα ζήταγα αν περίμενα να βγει η συνέχεια του απόλυτου survival horror, haunting ground ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Υπηρχε περιπτωση να μην βγει στο pc..? Αχ και να κανουν καμια βλακεια με το DMC και να βγει μονο σε κονσολες.. ειχα μιλησει με τον chistian svenson (CEO της capcom) μεσω pm στο forum της capcom πριν μηνες και τον ειχα ρωτησει αν θα βγει και σε pc το DMC5. Μου ειπε οτι η capcom αμερικης θελει να βγει και σε pc και οτι ο ιδιος προσπαθει να πεισει τους μαλακες τους γιαπωνεζους να το βγαλουν και σε pc αλλα δεν τα εχει καταφερει ακομα. Μου ειπε επισης οτι αν βγει σε pc τοτε η pc version θα ανακοινωσει λιγο πριν την κυκλοφορια του σε κονσολες η αφου βγει σε κονσολες. Εαν η capcom αμερικης επαιρνε τις αποφασεις αντι για την capcom ιαπωνιας τοτε σιγουρα τωρα θα ειχε ανακοινωθει και για pc το DMC5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέχρι να πεθάνω θα συνεχίσουν να βγαίνουν Resident Evil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μολις παιζω για πρωτη φορα τα 1 κ 2 κ απο αποψη ατμοσφαιρας ειναι επικα......οχι σαν το μουφα το 5 που το εφτιαξαν για τα παιδακια Μακαρι να μην αργησει κ να μην ειναι σουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bDe_-KlZpBA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα