silve Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εδώ και μερικές ημέρες ολοκλήρωσα την ανακατασκευή του blog μου το οποίο έχει να κάνει με τον κινηματογράφο. Στο blog μπορείτε να διαβάζετε ειδήσεις, reviews από ταινίες και DVDs, διάφορα άρθρα, να βλέπετε ποιες ταινίες κυκλοφορούν στο σινεμά και πολλά ακόμα. Επίσης κάθε μήνα χαρίζω μια ταινία δώρο! Περιμένω τις απόψεις σας σχετικά με το blog μου για τυχόν λάθη, παραλείψεις, παρατηρήσεις κλπ. Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια! Στο μέλλον θα προστεθούν και περισσότερα στο blog. www.theatis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ομορφο πολυ αλλα δεν θα εχεις και link απο rapidshare? κατι αλλο να βαλεις ενα φορουμ και να ξεκινας για καθε ταινια ενα poll και ο καθενας να γραφει οτι γουσταρει για την ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εδώ και μερικές ημέρες ολοκλήρωσα την ανακατασκευή του blog μου το οποίο έχει να κάνει με τον κινηματογράφο. Στο blog μπορείτε να διαβάζετε ειδήσεις, reviews από ταινίες και DVDs, διάφορα άρθρα, να βλέπετε ποιες ταινίες κυκλοφορούν στο σινεμά και πολλά ακόμα. Επίσης κάθε μήνα χαρίζω μια ταινία δώρο! Περιμένω τις απόψεις σας σχετικά με το blog μου για τυχόν λάθη, παραλείψεις, παρατηρήσεις κλπ. Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια! Στο μέλλον θα προστεθούν και περισσότερα στο blog. www.theatis.gr Ευχαριστώ φίλε μου για τα σχόλια! 1) Όταν λες rapidshare links τι εννοείς ακριβώς; Links για κατέβασμα μιας συγκεκριμένης ταινίας που παρουσιάζω; 2) Βασικά αυτό που λες στο δεύτερο σκέλος, υπάρχει ήδη. Αν κάνει κάποιος εγγραφή στο blog μπορεί να βαθμολογεί τις ταινίες καθώς και να σχολιάζει από κάτω. Δεν μου αρέσει η εγγραφή σε ένα blog αλλά αναγκάστηκα να το κάνω γιατί το spam πήγαινε σύννεφο καθώς λαμβάνονταν και ως επισκέψεις με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω τα στατιστικά του site. Όσον αφορά το ενδεχόμενο του forum το σκέφτομαι αρκετά. Ίσως να προστεθεί στο άμεσο μέλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derasto Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μ'αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ωραιο αλλα φτιαξε αυτό: Ο τίτλος χωράει άνετα και δεν χρειάζεται να κοπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! @bnvdarklord Ο τίτλος αλλάχτηκε! Ευχαριστώ για την παρατήρηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ως site μου αρέσει πολύ όμως ως θεατής δεν θα έμπαινα σε τέτοιο site για ταινίες 1ον διότ υπάρχει το imdb αλλά μην πτοείσε ο σημαντικότερος λόγος είναι επειδή έχει πολύ ασπρίλα ενώ σινεμά είναι όλα σκοτάδι παίξε με σκούρα χρώμματα και επίσης μην έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο στα νέα κλπ πχ όταν η ταινία είναι sci-fi βάλε κάτι που να φέρνει (πχ γραμματοσειρά και κανα μπλε μεταλλικό χρώμα) όταν είναι μελό παίξε με κηδειογραμματα... Προσωπική άποψη μπορεί να αρέσει σε άλλους και σε άλλους όχι αλλά πιστεύω για να τραβήξει (καθώς αρχικά δεν ξέρω ποιότητα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 @NiKoS WSN Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Βασικά πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένα άλλο site στο κόσμο που μπορεί να ταυτιστεί ή να αντιμετωπίσει το IMDb. Είναι τόσο πλήρες, δίνει τόσες πληροφορίες ανεξαιρέτως για όλες τις ταινίες που αυτό από μόνο του το κάνει μοναδικό (εξ΄ου και το όνομα Internet Movie DataBase). Φυσικά ο λόγος ύπαρξης του theatis.gr δεν είναι αυτός. Δεν θέλησα να τα βάλω με το "τέρας" . Απλά αυτό που θέλω να κάνω, μιας και περνώ αρκετές ώρες την εβδομάδα βλέποντας ταινίες, είναι να μεταφέρω μέσα από τη δική μου οπτική γωνία (μιλάω για τα reviews) στους αναγνώστες την άποψή μου για ορισμένες ταινίες και τίποτα παραπάνω. Γιατί βλέπω πως δεν είναι και συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα οι κριτικές ταινιών (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Όσον αφορά για τα διάφορα μοτίβα που προτείνεις δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα (αν και πρωτότυπη μου φαίνεται) γιατί ίσως η εναλλαγή των γραφικών συνεχώς σε ένα site δεν νομίζω να έχει και πολύ θετικά αποτελέσματα. Γνώμη μου είναι φυσικά. Και επίσης για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτεί αρκετές ώρες δουλειάς ώστε να προσαρμόσω για κάθε κατηγορία διαφορετικό στιλ, το οποίο μάλιστα στη παρούσα φάση δεν γνωρίζω πως θα γίνει κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 @NiKoS WSN Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Βασικά πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένα άλλο site στο κόσμο που μπορεί να ταυτιστεί ή να αντιμετωπίσει το IMDb. Είναι τόσο πλήρες, δίνει τόσες πληροφορίες ανεξαιρέτως για όλες τις ταινίες που αυτό από μόνο του το κάνει μοναδικό (εξ΄ου και το όνομα Internet Movie DataBase). Φυσικά ο λόγος ύπαρξης του theatis.gr δεν είναι αυτός. Δεν θέλησα να τα βάλω με το "τέρας" . Απλά αυτό που θέλω να κάνω, μιας και περνώ αρκετές ώρες την εβδομάδα βλέποντας ταινίες, είναι να μεταφέρω μέσα από τη δική μου οπτική γωνία (μιλάω για τα reviews) στους αναγνώστες την άποψή μου για ορισμένες ταινίες και τίποτα παραπάνω. Γιατί βλέπω πως δεν είναι και συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα οι κριτικές ταινιών (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Όσον αφορά για τα διάφορα μοτίβα που προτείνεις δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα (αν και πρωτότυπη μου φαίνεται) γιατί ίσως η εναλλαγή των γραφικών συνεχώς σε ένα site δεν νομίζω να έχει και πολύ θετικά αποτελέσματα. Γνώμη μου είναι φυσικά. Και επίσης για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτεί αρκετές ώρες δουλειάς ώστε να προσαρμόσω για κάθε κατηγορία διαφορετικό στιλ, το οποίο μάλιστα στη παρούσα φάση δεν γνωρίζω πως θα γίνει κιόλας... Οκ... Ελπίζω κάποια μέρα να μπαίνουν όλοι εκεί και όχι στο Imdb ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ μεγάλες. Θα τις προτιμούσα μικρότερες και με μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στα κείμενα. Επίσης, δε βλέπω το λόγο να είναι το ένα κάτω από το άλλο. Θα μπορούσαν να είναι 3 στην 1η σειρά, άλλα 3 στη 2η, κοκ Βέβαια, αυτά είναι προσωπικά γούστα Το σημαντικότερο στο σαιτ είναι η γραφή στις κριτικές την οποία βρίσκω κάπως απλοϊκή -χωρίς παρεξήγηση, έτσι; Θα προτιμούσα καλύτερη ανάλυση των επιχειρημάτων σου, π.χ. "Τα σκηνικά του Shutter Island είναι πολύ όμορφα στημένα και δομημένα, οι τοποθεσίες απερίγραπτες και ο ήχος ανεπανάληπτος" δεν το θεωρώ κριτική από κριτικό αλλά κριτική που θα έκανα εγώ ο μη ειδικός. Από κριτικούς θέλω να διαβάζω και 2-3 πράγματα που δεν τα ήξερα. Άμα πας στον τομέα για τον κινηματογράφο και δεις τις κριτικές του marantoni θα καταλάβεις τι εννοώ. Καλοπροαίρετα πάντα, Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ωραίο φαίνεται επαγγελματικό και συμμαζεμένο.. Το μονο που χρειάζεται ισως ειναι καποιος τροπος να πλασαρεις περισσότερο την εικονα.. Δηλαδη να πιανει και το δεξι collumn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.