Προς το περιεχόμενο

exam builder

xspant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι καθηγητής πληροφορικής στο ΤΕΙ Κρήτης. Διδάσκω σε αρκετούς φοιτητές είτε σε θεωρίες είτε σε ομάδες εργαστηρίων κάθε χρονιά και η περίοδος της εξεταστικής (όταν μάλιστα είναι κ διπλή) με βασανίζει στην επιλογή των θεμάτων για την κάθε εξέταση. Έχω κάνει μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο για ένα κάταλληλο λογισμικό - γεννήτρια θεμάτων (exam generator, exam builder, test builder κλπ) αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Κατ'αρχήν, έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό λογισμικό είτε εμπορικό είτε ανοικτού κώδικα;

Διαθέτω τις γνώσεις για την κατασκευή από το μηδέν ενός τέτοιου λογισμικού αλλά το ζήτημά μου δεν είναι να "ανακαλύψω τον τροχό" όπως καταλαβαίνετε. Δεν έχω το χρόνο να αφοσιωθώ 100% σε κάτι τέτοιο. Εφόσον φυσικά ενδιαφέρει ένα τέτοιο project κ άλλους συναδέλφους - εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας ή προγραμματιστές, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε μια δημόσια συζήτηση είτε εδώ είτε σε κάποιο άλλο φόρουμ (πχ ελλακ) επί των απαιτήσεων και προδιαγραφών ενός τέτοιου έργου και φυσικά να το τρέξουμε κάτω από μια gpl.

Αναμένω τις αποκρίσεις σας.

Φιλικά,

Αντώνης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...