Προς το περιεχόμενο

Led για τα e-mail μου;

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello insomniacs,

τo pc μου είναι 24/7 αναμμένο και απλά κλείνω την οθόνη όταν δεν το χρειάζομαι. Το θέμα είναι ότι κατά την διάρκεια της μέρας, συχνά ανάβω την οθόνη μόνο και μόνο για να τσεκάρω αν έχω mail, και την ξανασβήνω. Δεν θα ήταν τέλειο όταν λαμβάνω ένα mail να αναβοσβήνει π.χ. το scroll lock του πληκτρολογίου;

Μιλάμε πάντα για hotmail & msn (@win7) οπότε ακόμα και κάποιο script για το msn θα ήταν αρκετό. Έχετε δει, χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκα κάτι σχετικό (script για το msn plus)

DownloadManager.png?DocumentID=7712

αλλά δεν δουλεύει όπως το θέλω (αναβοσβήνει όταν κάποιος σου μιλήσει, όχι για τα mails.)...

Και βρήκα και ένα άσχετο utility (google: led_control.exe) το οποίο σε αφήνει να ανάβεις/σβήνεις/flashάρεις όποιο led θέλεις στο keyboard σου. Άρα αφενός hardware-wise το θέμα είναι απλό, αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα το κατάλληλο script...

Τα έχω δει αυτά και στο παρελθόν, αλλά δεν μου αρέσουν, η λύση του keyboard led είναι πιο κομψή στα μάτια μου...

Αν είναι να κάνω usb e-mail notifier, θα το ψάξω με DIY με ελεγκτή :) Αλλά atm, μάλλον ψάχνω για script@ msn plus!

Αν πιάνουν τα χέρια σου δες και το παρακάτω:

http://eeegadgets.blogspot.com/2009/07/usb-mail-notifier-final-revision.html

Δεν το είχα δώσει πριν γιατί δεν ήξερα ότι καταπιάνεσαι με DIY projects.

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται Poppy (http://www.jsonline.nl/Content/Poppy/Poppy.htm). Αυτό ελέγχει τα mail boxes σου για νέα email. Μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε όταν λαμβάνει ένα νέο email, να τρέχει κάποιο πρόγραμμα. Αρα, αρκεί να βρεις ένα πρόγραμμα που να αναβοσβήνει τα led και να ρυθμίσεις το poppy ώστε να το εκτελεί όταν λαμβάνεις νέο email.

@micos

Αν βρω χρόνο το σκέπτομαι, ίσως να μπλέξω και arduino στην φάση :devil:

@kinq1

Ναι, καλή ιδέα είναι, ένα mail checker που να τρέχει ένα πρόγραμμα που παίζει με τα led. Απλά το mail checker πρέπει να υποστηρίζει και web mail στην περίπτωση μου. :-)

The good news: Βρήκα αυτό το μικρό mail checker που υποστηρίζει πολλούς τύπους account και μπορεί να σε ειδοποιεί και μέσω του num ή scrl led! Καλούλι είναι και δουλεύει - απλά αν δεν βρω κάτι καλύτερο, ίσως κάτσω να γράψω ένα script για το msn plus, για να μην έχω να τρέχω και msn και ξεχωριστό mail checker...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...