Προς το περιεχόμενο

philips cdr 765

kyriakosmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Σήκωσα από την αποθήκη το παραπάνω cd recorder και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Θέλω να κάνω μία εγγραφή από το ίδιο το cd ή από εξωτερική πηγή και μου εμφανίζει στο display το ίδιο πάντα μήνυμα no AUD 10.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι?Αν υπάρχει κανένα νέο firmware για το συγκεκριμένο recorder?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Σήκωσα από την αποθήκη το παραπάνω cd recorder και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Θέλω να κάνω μία εγγραφή από το ίδιο το cd ή από εξωτερική πηγή και μου εμφανίζει στο display το ίδιο πάντα μήνυμα no AUD 10.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι?Αν υπάρχει κανένα νέο firmware για το συγκεκριμένο recorder?

Σήκωσα από την αποθήκη+no AUD 10(no audio)=έχει φάει τόση σκόνη η κεφαλή που δεν βλέπει το cd

Άποψη μου τουλάχιστον.

Δημοσ.

TheELF καλησπέρα και ευχαριστώ για την απαντησή σου.Όταν βάζω cd για να ακούσω τα διαβάζει και τα παίζει κανονικά και από τα δύο player.Το πρόβλημα είναι όταν πάω να γράψω cd είτε από το ίδιο είτε από εξωτερική πηγή τότε μου βγάζει το μήνυμα.Να σου πω ότι προσπαθώ να γράψω cd-r x12 speed.( Μήπως δεν είναι συμβατά αυτά αλλά τα αναγνωρίζει κανονικά) To cd recorder είναι αρκετά παλαιό αλλά δε μου είχε διμιουργήσει κάνένα πρόβλημα.

Δημοσ.

http://www.gallagher.com/music/cdr.htm

Most common question >>> When I insert a blank CDR into the left side tray, I get a "No Audio" or "OPC error". What am I doing wrong ? Answer: you are probably using a data CDR made for computers. These do not work in the stereo based CD recorders like the 765. You need a "Music" or "Digital Audio" blank CDR.

Οκ απλά δεν βλέπει όλα τα δισκάκια θέλει από τα «μουσικά» cd.

Αν πατήσεις εκεί που λέει Read this FAQ έχει πολλές πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...