cheeta Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ενδιαφέρομαι για αγορά laptop (<800Ε) και έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο: 1. Acer Aspire 5750G-2314G32Mnkk I5-2410M 2.3GHz 2. DELL Inspiron 15R i3-370M 2.40 GHz Ποιο από τα δύο πιστεύεται είναι καλύτερη επιλογή; Ο Acer παρέχει ένα χρόνο εγγύηση ενώ ο DELL δύο. Δεκτές και οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις *(από καταστήματα που κάνουν δόσεις άνευ πιστωτικής!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpsih Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 φοβερη ποιοτητα το dell.. αλουμινιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheeta Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αξίζει τα 100Ε παραπάνω από τον Acer με i5 εφόσον ο dell έχει i3; (η διαφορά τους σε επεξεργαστική ισχύ θα είναι μεγάλη Από την άλλη η dell έχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από τον Acer απ' όσο γνωρίζω (σε θέμα εγγύηση και εξυπηρέτηση)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αξίζει τα 100Ε παραπάνω από τον Acer με i5 εφόσον ο dell έχει i3; (η διαφορά τους σε επεξεργαστική ισχύ θα είναι μεγάλη Από την άλλη η dell έχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από τον Acer απ' όσο γνωρίζω (σε θέμα εγγύηση και εξυπηρέτηση)... Δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε επεξεργαστική ισχύ , ναι τα αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω ( δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε acer και dell ) , δες και αυτό http://www.skroutz.gr/s/328082/Dell-Inspiron-N5010-15R-i3-380M-320GB-HD-5650.html που νομίζω σε καλύπτει σε όλα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αξίζει τα 100Ε παραπάνω από τον Acer με i5 εφόσον ο dell έχει i3; (η διαφορά τους σε επεξεργαστική ισχύ θα είναι μεγάλη Από την άλλη η dell έχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από τον Acer απ' όσο γνωρίζω (σε θέμα εγγύηση και εξυπηρέτηση)... Μια αισθητη διαφορα σε cpu θα την εχουν,ισως και μεγαλη γιατι ειναι η 2 γενια i5 που εχει το acer.Επισης η gpu η gt 540m ειναι ποιο δυνατη απο την 5650.Φυσικα ομως η dell σαν εταιρια και service ειναι σε αλλο επιπεδο... Θα ελεγα ομως αν σκεφτεσαι μια επεκταση εγγυησης για το acer οτι ειναι οκ..ειδαλλως καλη περiπτωση ειναι και αυτο που προτεινε ο ss13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pooky(1) Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Και με i7 και 540sli να είχε το Acer δεν θα το κοίταζα. Οι ιστορίες τρόμου που έχω δει εδώ μέσα και σε ξένα fora είναι αρκετές. Είμαι και σε δύσκολη ηλικία και αν είναι να πάθω εγκεφαλικό να το πάθω από κανένα 18άχρονο πιπίνι και όχι από την αντιπροσωπεία του laptop αν γίνει κάτι. Άσε που είμαι και άθρησκος και δεν ξέρω να ψέλνω ευχέλαια. Dell all the way. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.