dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Προσπαθώ να εμφανίσω στο site τα δεδομένα από την βάση μου... <?php include('connect.php'); $about_query = " SELECT title, intro, image, date, time FROM about ORDER by id desc LIMIT 1"; $result = mysql_query($about_query); $title = 'title'; ?> <table width="800" border="1" cellpadding="10" cellspacing="0"><?php echo ' <tr> <td align="left" valign=top>' .$title. '</a></td> </tr>';?> </table> Και στον πίνακα αντί να μου εμφανίσει αυτά που έχει μέσα το πεδίο "title" εμφανίζει αυτό " title " Υπάρχει κανένα λάθος που δεν το βλέπω εγώ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Γιατι εδώ ><td align="left" valign=top>' .$title. '</a></td> έχεις βάλει το title σε single quotes ? Το βλέπει σαν string (varchar) και ίσως για αυτό το εμφανίζει title. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Γιατι εδώ ><td align="left" valign=top>' .$title. '</a></td> έχεις βάλει το title σε single quotes ? Το βλέπει σαν string (varchar) και ίσως για αυτό το εμφανίζει title. Όχι νομίζω έτσι είναι το σωστό. Αν βάλω "" μου το εμφανίζει σαν string. Υπάρχει κανείς άλλος τρόπος για να τα εμφανίσω; εγώ μόνο αυτό ξέρω και πριν από 2-3 χρόνια που το είχα ξαναδοκιμάσει δούλευε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εφόσον έχεις ορίσει >$title = 'title'; και μετά εκτυπώνεις το $title, τι περιμένεις να σου εμφανίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εφόσον έχεις ορίσει >$title = 'title'; και μετά εκτυπώνεις το $title, τι περιμένεις να σου εμφανίσει; Μην θυμώνεις ρε φίλε αρχάριος είμαι Με αυτό εγώ νόμιζα ότι απλά το δήλωσα... Τι πρέπει να κάνω δηλαδή; Όταν το φύγω αυτό μου βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Προς Θεού, δεν θυμώνω (ούτε και έχω λόγο να το κάνω). Απλά ρωτάω τι αποτέλεσμα περιμένεις να εμφανίσει ο κώδικάς σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Προς Θεού, δεν θυμώνω (ούτε και έχω λόγο να το κάνω). Απλά ρωτάω τι αποτέλεσμα περιμένεις να εμφανίσει ο κώδικάς σου. Οκ ρε φίλε! Μπορείς να με βοηθήσεις με το πρόβλημα μου; Εγώ θέλω να το κάνω να μου εμφανίσει αυτά που έχει μέσα το πεδίο "title" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε κάτι σαν το ακόλουθο (αν έχω καταλάβει καλά τι θέλεις να κάνεις): ><?php include('connect.php'); $about_query = " SELECT title, intro, image, date, time FROM about ORDER by id desc LIMIT 1"; $result = mysql_query($about_query); $title = array(); while($row = mysql_fetch_array($result)){ $title[] = $row['title']; } ?> <table width="800" border="1" cellpadding="10" cellspacing="0"><?php foreach ($title as $a_title) { echo ' <tr> <td align="left" valign="top">' .$a_title .'</td> </tr>'; } ?> </table> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Error: Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.6.0\www\test\index.php on line 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εάν αντικαταστήσεις το >$result = mysql_query($about_query); με το >$result = mysql_query($about_query) or die(mysql_error()); τι σου βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μου βγάζει "No database selected" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Άρα το connect.php αρχείο σου είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 <?php DEFINE ('DB_USER', 'dimitrisnic'); DEFINE ('DB_PASS', 'root321'); DEFINE ('DB_HOST', 'localhost'); DEFINE ('DB_NAME', 'pescy'); $dbcon = mysql_connect(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS, DB_NAME); ?> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ><?php $db = mysql_connect('localhost', 'user', 'pass'); if (!$db) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } $selected = mysql_select_db('db_name', $db); if (!$selected) { die('Database error: ' . mysql_error()); } ?> Εναλλακτικά, απλά δεν υπάρχει η βάση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisnic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε. Δούλεψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.