ektor1999 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει .Σε ενα σαιτ wordpress θελω να αλλαξω θεμα. Οποτε παω να κανω μεταφορτωση ενα θεμα μου βγαζει στο τελος '' Αδύνατη η δημιουργία καταλόγου /home/bet/public_html/wp-content/uploads/2011/03. Είναι εγγράψιμος ο γονικός κατάλογος; '' .Γνωριζει καποιος τι συμβαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@sterios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Θα πρέπει να αλλάξεις δικαιώματα στον φάκελλο uploads (wp-content/uploads) και να τον κάνεις εγγράψιμο. Δες εδώ και εδώ για το πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor1999 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 sterios ευχαριστω για την απαντηση σου .ακολουθησα αυτα που μου εστειλες και το ελυσα.αλλα αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα τωρα.δημιουργησα με το artisteer 2 ενα template το εβαλα στη σελιδα αλλα βγαζει παντου επανω του trial. γνωριζει κανεις γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 sterios ευχαριστω για την απαντηση σου .ακολουθησα αυτα που μου εστειλες και το ελυσα.αλλα αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα τωρα.δημιουργησα με το artisteer 2 ενα template το εβαλα στη σελιδα αλλα βγαζει παντου επανω του trial. γνωριζει κανεις γιατι? Γιατί έιναι trial , δώσε $49.95 που κοστίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor1999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 τελικα αλλαξα το θεμα αλλα στο καινουργιο εχει χαθει το μενου στην αρχικη σελιδα για συνδεση.γνωριζει κανεις πως το ξαναβγαζω?αν βαλω το παλιο θεμα επανερχεται,στο νεο πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@sterios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δες στην Εμφάνιση -->Μενου, αν το μενού που έχεις κάνει είναι επιλεγμένο. Υπάρχει και η περίπτωση το θέμα που έχεις να υποστηρίζει και αυτό την δημιουργία μενού, οπότε διάβασε καλά το documentation του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor1999 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας. διόρθωσα όλα τα προβλήματα ως τώρα και αυτή τη στιγμή μου λείπουν 2 πραγματάκια. πρώτον έχω φτιάξει διάφορες κατηγορίες άρθρων στη σελίδα αλλά μου βγάζει σε όλες όλους τους συντάκτες. εγώ θέλω να βγάζει άλλους σε μια, άλλους σε άλλη. και δεύτερον ότι άρθρο γράφεται δημοσιεύεται απευθείας στην αρχική σελίδα, υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό αλλά για να διαβαστεί το άρθρο να πρέπει να μπεις μέσα στην συγκεκριμένη κατηγορία να το διαβάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@sterios Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Για το πρώτο σου ερώτημα δες λίγο τα παρακάτω links, δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά λογικά θα δουλεύουν. http://wordpress.org/extend/plugins/author-categories/ http://www.dagondesign.com/articles/posts-by-author-plugin-for-wordpress/ Για το δεύτερο θα πρέπει να πας στο Ρυθμίσεις-->Ανάγνωση και να αλλάξεις την επιλογή, Η αρχική σελίδα δείχνει-->Τα τελευταία άρθρα, σε Σελίδα (επιλέξτε παρακάτω), όπου θα ορίσεις μια σελίδα ως αρχική, η οποία θα είναι στατική. Βέβαια αυτό που λες μπορεί να συμβαίνει γιατί έτσι είναι ρυθμισμένη η αρχική σελίδα του θέματός σου, με λίγη προσπάθεια αν ξέρεις php μπορείς να φέρεις το template στα μέτρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.