Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εχω windows 7 και εχω προσθεσει και την αλληλογραφαια των Vista (παλιο Outlook express).Σε μαρκαρισμενα εμαιλ οταν κανω κλικ μου ανοιγει σαν προεπιλεγμενο το microsoft outllok. Πως μπορω να ορισω το αλλο σαν προεπιελεγμενο ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 control panel > programs> default programs> set your default programs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ευχαριστωπολυ.θα το δω αυριο στη δουλεια γιατι για το εκει pc προκειτε. Ειπα να το δοκιασω και στο εδω pc αλλα μονο το windows live mail εχει σαν επιλογη αν το θελω για προεπιλεγμενο.Εγω με αλχημικο τροπο εχω προσθεσει την παλια αλληλογραφια των windows αλλα δεν την βρισκω στην λιστα. Μπορω να την προσθεσω ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ευχαριστωπολυ.θα το δω αυριο στη δουλεια γιατι για το εκει pc προκειτε. Ειπα να το δοκιασω και στο εδω pc αλλα μονο το windows live mail εχει σαν επιλογη αν το θελω για προεπιλεγμενο.Εγω με αλχημικο τροπο εχω προσθεσει την παλια αλληλογραφια των windows αλλα δεν την βρισκω στην λιστα. Μπορω να την προσθεσω ? Ευχαριστω. Πηγαινε παλι control panel > programs> default programs αλλα τωρα πατα στην δευτερη επιλογη που λεει associate a file type μπλα μπλα... πηγαινε κατω κατω στην λιστα και ανοιξε το mailto, στο επομενο παραθυρο λογικα πρεπει να σου δειχνει και τα δυο προγραμματα και διαλεγεις, για δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.