Προς το περιεχόμενο

Εκτροπη Κλησης στο Εξωτερικο

geo_chatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Εχω ενα πρόβλημα με το κινητο μου και θα ηθελα την βοήθειά σας. Βρίσκομαι στο εξωτερικο (UK) και εχω στην κατοχή μου ενα ελληνικό νούμερο COSMOTE (καρτοκινητό) και ένα αγγλικό νούμερο T-Mobile. Οι κλήσεις που λαμβάνω στο ελληνικό νούμερο είναι όλες χωρίς αναγνώριση (μιλώντας με την COSMOTE με ενημέρωσαν οτι είναι συχνό φαινόμενο και οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι λόγο παροχέα)...Anyway.Έχω κάνει εκτροπή κλήσης το ελληνικό μου νούμερο στο αγγλικό. Το αποτέλεσμα που έχω είναι οτι απο Ελλάδα μπορώ να λάβω κλήσεις απο σταθερα τηλέφωνα αλλα όχι απο κινητά (το έκανα test με 3 διαφορετικά κινητά απο Ελλάδα).Καλώντα την COSMOTE και εξηγώντας της όλα τα παραπάνω, με κάλεσαν και οι ίδιοι απο 4 διαφορετικά κινητά (καρτοκινητά και συνδέσεις) και τις έλαβα και τις 4... :S . Το ξέρω ακου΄γετε κουλό αλλα έτσι έγινε. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? Με λίγα λόγια λαμβάνω κλήσεις απο την COSMOTE (μή χρήσιμο) και δεν λαμβάνω απο την οικογένεια μου και τους φιλους μου (χρήσιμο).

Η COSMOTE μου είπε πως θα προωθήση το πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα και θα με καλέσουν...

Any Help?

George

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...