Johnpaok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.saturn.com.gr/static/pdf/GR_SA_VGR_3103A2VW1.pdf http://www.skroutz.gr/s/291299/Toshiba-40BV700DG-40.html?keyphrase=bv+700 399 ευρω και το laptop που εχει τελευταιο αξιζη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τα packard bell είναι αξιόπιστα όπως τα HP, lenovo, toshiba; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τα packard bell είναι αξιόπιστα όπως τα HP, lenovo, toshiba; Τα HP αξιπιστα? MAKE ME LOUGH. ειμαι "ευτυχης" κατοχος της παλαι ποτε κραταιας ναυαρχιδας HDX16. Μια καμενη ΜΟΒΟ και 2 καμενα ανεμιστηρακια. Θερμοκρασιες στο full!!! Ασε μη βρασω. Επισης αλλος φιλος με HP τα ιδια Τα toshiba μια απο τα ιδια πλεον. Μιας γνωστης εσβηνε επειδη ανεβαζε επισης θερμοκρασιες. Μετα απο κανα μηνα εσβησε εντελως. Ευτυχως εχει καλο service. LENOVO= Εγγυηση = ΙΒΜ. Αυτο τα λεει ολα!! Τα Packard Bell εχουν καλο ονομα παντως αν και εχω διαβασει διαφορα περι power supply fault Νομιζω οτι τα εχει η ACER αν αυτο λεει κατι. Αν ειναι οντως ετσι αυτο ειναι μεγαλο μειον Ειχα παρει ενα ACER προ ετων στην αδερφη μου και στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ελιωσε το κατω μερος!!!! Ανοιξε τρυπα, αν ειναι δυνατον!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έπεσες στην περίπτωση. Μια χαρά είναι τα hp. Για τα Packard Bell δεν έχω ακούσει τα καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Η τηλεόραση τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδιά μια χαρά λαπτόπια είναι τα Packard Βell ,είχα εγώ ένα και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό.Σε αυτή τη τιμή και σε αυτά τα χαρακτηριστικά είναι έγκλημα να μην το πάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ολα τα ιδια φορανε μεσα,μονο η πλαστικουρα αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το αξιοσημειοτο βεβαια μπορει να κανω και λαθος ειναι οτι το packard bell δεν εχει hdmi. Δεν εχω δει αλλη εταιρια στα ιδια χαρακτηριστικα που να μην βαζει hdmi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 LENOVO= Εγγυηση = ΙΒΜ. Αυτο τα λεει ολα!! τα thinkpad εξακολουθούν να είναι τα σκυλιά, τα υπόλοιπα είναι οι πιο εμπορικές σειρές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... κρίμα για το hdx16, το βλεπα και χάζευα...(είχε βγεί το hdx18 στα 800€ ή 900€ όταν αποσύρθηκαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και το samsung φορητο ειναι σε πολυ καλη τιμη. μονο bluetooth δεν εχει... για καποιον που θελει βασικες λειτουργιες οπως inet και καμια ταινια ειναι super Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 τα thinkpad εξακολουθούν να είναι τα σκυλιά, τα υπόλοιπα είναι οι πιο εμπορικές σειρές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... κρίμα για το hdx16, το βλεπα και χάζευα...(είχε βγεί το hdx18 στα 800€ ή 900€ όταν αποσύρθηκαν) Το HDX16 το ειχα παρει 700 ευρω απο τα Carefour οταν ειχαν προσφορα 30% στα λαπτοπ πριν 2 χρονια(Ημουν τοτε ετοιμος να παρω desktop) Ενα Lenovo N100 που εχω 5 χρονια με αναλυση 1600Χ1050 παρακαλω!!! δεν εχει το παραμικρο και ειναι το βασικο μου laptop εκει που γραφω και εργαζομαι-εχει φαει του κοσμου τις μεταφορες, εχει πεσει κατω, και λειτουργει αψογα και αψεγαδιαστα, χωρις θορυβο η να θερμαινεται. Τα καπακια και το περιβλημα αναλοιωτα απο τον χρονο. Στη κυριολεξια σκυλι!! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος - αξιοπιστο μηχανημα, Καμια σχεση με το HDX στο οποιο ξεχασα να αναφερω και το fail στο Blueray πορτακι που ειχε κολλησει και αυτο και δεν ανοιγε. Δε ξερω τι αλλο μενει μεχρι να τα φτυσει εντελως. Και ολα αυτα σε λαπτοπ 6μηνου τοτε!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ποιο είναι καλύτερο σαν προσφορά το packard bell ή αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545740&catid=010200&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=lenovo&utm_campaign=productnewsletter30032011 τρέχει κάποια άλλη προσφορά σε laptop;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ποιο είναι καλύτερο σαν προσφορά το packard bell ή αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545740&catid=010200&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=lenovo&utm_campaign=productnewsletter30032011 τρέχει κάποια άλλη προσφορά σε laptop;; Εδώ έχουν βάλει κάτι προσφορές αλλά δεν ξέρω τι λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ποιο είναι καλύτερο σαν προσφορά το packard bell ή αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545740&catid=010200&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=lenovo&utm_campaign=productnewsletter30032011 τρέχει κάποια άλλη προσφορά σε laptop;; Απο ονομα και μονο Lenovo θα περνα Το συγκεκριμενο το 560 αλλα νομιζω με αλλα specs (i3 στα 2.1, 320HDD και 3Μ μνημης ειχε βγει προσφορα προ 6μηνου περιπου στο γκετιτ με 399ευρω). το παρελαβα για εναν ξαδερφο και το δουλεψα για 3-4 μερες. του το συνεστησα λογω ονοματος και τιμης πολυ πλαστικο ματ φινιρισμα αλλα καλο. Πληκτρολογιο αναλογο του δικου μου παλιου Lenovo Ν100. Δεν παρατηρησα κατι κακο, αλλα το πλαστικο του δεν αρεσε σε πολλους σε αλλα σχολια. Εμενα μου φανηκε πολυ καλο για τα λεφτα του. τα παιχνιδια που δοκιμασα ειναι PES, CODMW2 και SIMS τα οποια τα τρεχει ανετα Για περισσοτερα δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/381381-lenovo-g560a-399e/page__hl__+lenovo++g560 Για ι5 επεξεργαστη και με την GPU που εχει το packard bell εχει σαφως καλυτερο value for money οπως συμβαινει παντα και με της μαμας ACER η οποια αγορασε την Packard Bell. Παλια απ οσα διαβαζα τα PB ειχαν σχετικα καλο ονομα. Παλια ομως Απαξ και αναφερομαστε στο ονομα ACER απο κει και περα τα λογια ειναι περιττα. και δωρεαν να μου δινουν ACER δεν το παιρνω !!!! Και κυριολεκτω σε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έχω ένα Acer 5633 εδώ και 4 χρόνια. Έχει δουλέψει άπειρες ώρες χωρίς πρόβλημα, ακόμη και για downloading... αφού δεν υπήρχε τότε άλλη λύση. Και θα δουλεύει στο μέλλον. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.