Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καλό είναι αντί να πατάς τα λινκς και να κατεβάζει ο browser, να έχεις έναν download manager που θα του ρυθμίζεις και ένα όριο ταχύτητας download

Ο jdownloader είναι μια χαρά

Το πως λειτουργεί το easybytez εδώ (ποστ 58)

http://www.insomnia.gr/topic/399534-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%82-file-sharing/page__st__40__p__4048449#entry4048449

Τι θα κάνεις στον Jdownloader για να κατεβάζεις

1) Θα πας καρτέλα settings->Host&Add ons -> hosts->accounts και θα πατήσεις Add account

Επιλέγεις easybytez και συμπληρώνεις username και password

2) Μετά μόλις έχεις τα 20 πχ λινκς απο easybytez πας τα μαρκάρεις και πατάς δεξί κλικ και copy από το mouse

3) Ο jdownloader θα δεις ότι θα τα προσθέσει στο LinkGrabber

4) Μόλις τα ελέγξει και σου πει all online πατάς add all to downloads και αρχίζει το κατέβασμα

Τέλος υπάρχει θέμα για το easybytez εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/403440-easybytez/

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια γυνετε να κατεβασεις σαν απλος χρηστης απο εκει, εχω ανιξει το jdownloader και δεν κατεβαζει τι παιζει ?

Δημοσ.

ρε παιδια για να καταλαβω...τα links που υπαρχουν σε forums για κατεβασμα, πρεπει πρωτα να μετατραπουν σε κατι άλλο για να γίνουν download απο jdownloader? Ποσο παιρνει αυτη η διαδικασία μετατροπής?

Δημοσ.

ρε παιδια για να καταλαβω...τα links που υπαρχουν σε forums για κατεβασμα, πρεπει πρωτα να μετατραπουν σε κατι άλλο για να γίνουν download απο jdownloader? Ποσο παιρνει αυτη η διαδικασία μετατροπής?

Ανεβαινουν στο easybytez που σου δινει αλλα link αλλα με πολυ μεγαλες ταχυτητες.Εχω δει και 25ΜΒ/sec γιατι ο υπολογιστης σου παιζει τον ρολο του μεσολαβητη και δεν τα ανεβαζεις εσυ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχει 3 μερες οπου απεκτησα premium στο easybytez μιας και το alldebrid δεν καταφερνει να συνδεεται αλλο με τους servers του rapidshare.

Επειδη βιαζομαι να κατεβασω αρκετα αρχεια απο το rapidshare και το easybytez εκανα δοκιμαστικα εναν 50ημερο λογαριασμο μεσω paysafecard. Σε σχεση με το alldebrid πρεπει να πω πως με ταλαιπωρει το Free URL leech τους. Αν δεν βιαζομουν, τα 20GB ανα ημερα για το συνολο των ξενων hosters θα μου αρκουσε. Αντιμετωπιζω ομως συχνα το ακολουθο προβλημα:

Δεν με αφησε σημερα καθολου να ανεβασω αρχεια απο Free URL leech παρολο που εχω 20GB στη διαθεση. Τους εστειλα ηδη support ticket αλλα απαντηση δεν ελαβα ακομα. Το ειχε κανει και αλλες φορες αλλα μετα απο λιγο ξαναδουλευε. Μηπως το rapidshare εχει κλεισει και τα ip της easybytez;

Επειτα παρατηρησα εχθες την ταχυτητα για πολλες ωρες να μην ξεπερνουσε τα 200KB/s οταν η συνδεση μου βασταει 1.1Mbps και εκει ειχε συγχρονισει το router. Λογω Κυριακης να υποθεσω πως πεφτει γενικως; Το παρατηρησατε ποτε;

Και κατι ακομα: Το μηνυμα Server error! προσπαθωντας να κατεβασει κανεις απο jdownloader, αυτα τα λυνουν ποτε η χαθηκε μια φορα ενας Server δεν ειναι ποτε πια διαθεσιμο το αρχειο αφου δεν δουλευουν με εφεδρικους;

Θα χαιρομουν εαν κανεις μπορουσε να δωσει εστω μερικως καποια απαντηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εχει 3 μερες οπου απεκτησα premium στο easybytez μιας και το alldebrid δεν καταφερνει να συνδεεται αλλο με τους servers του rapidshare....

Το alldebrid έφτιαξε το πρόβλημα το ίδιο βραδυ που βγήκε η ανακοινωση στο site τους. Κατεβάζει κανονικά απο rs

Δημοσ.

Σ' ευχαριστω πολυ. Ειχα καποια links και αρνουταν ακομα και δυο μερες μετα να τα ξεκινησει. Αυτα με μη ληγμενο δοκιμαστικο λογαριασμο στο alldebrid. Τωρα ξαναεφτιαξα νεο δοκιμαστικο και δουλευουν παλι οπως πριν.

Το easybytez εξακολουθει να δειχνει πεισμα. Δεν θελει με κανενα τροπο να δεχτει Free URL leech αν και τα αρχεια που ηδη ειναι στο easybytez κατεβαινουν με το μεγιστο της ταχυτητας που προσφερει η συνδεση μου.

Δημοσ.

το κακό με το easybytez είναι αυτό ακριβώς. Που αν και το έχεις χρυσοπληρώσει και έχεις ακόμη διαθέσιμο ημερησιο free leech traffic, εντούτοις δεν σου μετατρέπει τα λινκς. Σε παιδεύει άδικα. Με το real-debrid έχω βρεί την υγειά μου και σε χαμηλοτερη τιμη και με πολλους hosters.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...