serkarx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλησπερα, εχω αυτο το laptop http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html εδώ και 10 μήνες. και εχω τρομερό πρόβλημα με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει. Με ενα προγραμματακι Core Temp που εχω, η μέτρηση ειναι Min:86 Max:97 οταν τρεχει κάποιο game. Για να καταλάβετε, απο κάτω και αρίστερα δεν γίνεται να το πιάσεις με γυμνό χέρι... Και αντε πές δεν με ενδιαφέρει που καιγεται το pc, φορτώνουν και οι ανεμιστήρες του και γίνεταί χαμός απο φασαρία, λες: " Δεν παιζει, τωρα.. τωρα.. ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ!! " Το εχω πάνω σε μία βάση της κακίας ώρας που δεν δουλεύει, αλλα και οταν δούλευε δν υπήρχε διαφρά. Αν έχει κάποιος εμπειρία απο αυτό το μοντέλο ας μου πεί αν είχε το ίδιο πρόβλημα, ή και κάποια λύση. Ειδάλος μαλλον το παώ για εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το ειχα το συγκεκριμενο λαπτοπ (εις.. διπλουν!) και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αντιθετως θα ελεγα.. Σε idle η θερμοκρασια δεν ανεβαινε τους 42 βαθμους και στο παιχνιδια αντε να πηγαινε στους 65.. Να φανταστω οτι το εχεις σε επιπεδη επιφανεια, ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serkarx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι πάνω σε μία βάση που παλιότερα είχε 3 fans. Σε idle είναι κομπλέ, αν βάλω να δώ streaming δεν ζεστένεται ιδιαίτερα αλλά, αρκετά για να ανεβάσει ταχύτητα το ανεμιστιράκι του και να κάνει κακό χαμό. Δεν σου λέω τι γίνεται αν ανοιξω sc2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εάν είναι ακόμα υπο εγγύηση, τρέξε γιατί απ' ότι νομίζω έχει μόνο 1 χρόνο...Λογικά το πρόβλημα είναι με το ανεμιστηράκι ή μπορεί να είναι και κάτι άλλο...Πάντως πήγαινέ το στην αντιπροσωπία όσο είναι ακόμα εντός εγγύησης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Θελει καθαρισμο ολα τα λαπτοπ υπερθερμαινονται καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εάν είναι ακόμα υπο εγγύηση, τρέξε γιατί απ' ότι νομίζω έχει μόνο 1 χρόνο...Λογικά το πρόβλημα είναι με το ανεμιστηράκι ή μπορεί να είναι και κάτι άλλο...Πάντως πήγαινέ το στην αντιπροσωπία όσο είναι ακόμα εντός εγγύησης! 2 χρονια εγγυηση εχουν ολα τα sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Απ ότι βλέπω, το laptop αυτό είναι σχεδόν ίδιο με το δικό μου (έχω το EB1Z1E/B). Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, ίσως σε λίγο μικρότερο βαθμό (το maximum που είχα δει ήταν 85 βαθμοί). Το έστειλα για service και από τότε σε idle έχει 34-40 και σε load 62-67 βαθμούς. Απ ότι έγραφε το χαρτί που μου έστειλαν όταν μου το επέστρεψαν άλλαξαν τον ανεμιστήρα της ψύκτρας και έκαναν και αναβάθμιση BIOS. Για μένα, πάρτους ένα τηλέφωνο και συνεννοήσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadth Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα σε παρόμοιο μοντέλο. Καταρχήν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο σκόνη που ίσως έχει μαζέψει? γιατί δεν το έκανε από την αρχή. Vaggos02 εσένα πόσο σου κόστισε για το service? στη sony το έστειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Vaggos02 εσένα πόσο σου κόστισε για το service? στη sony το έστειλες? Αν εισαι στην εγγυηση και μονο το στελνεις στην αντιπροσωπεια. Αλλιως σου πιανουν τον ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadth Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι στην εγγύηση. Για πόσα μιλάμε περίπου? πάνω από 100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δε θα μαθουμε ποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 αν ειναι εκτος εγγυησης κατεβασε κανα service manual και αλλαξε του εσυ παστες και καθαρισμα κτλ αν πιανουν τα χερια σου παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα