Προς το περιεχόμενο

Εκτύπωση pdf ως βιβλίο

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ,

μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει:θέλω να εκτυπώσω ένα pdf βιβλίο ,και βάζω πρώτα τις odd pages ,αλλά δεν μου βγάζει δίπλα στην 1 την 2,αλλά την 3 .Πως μπορώ να εκτυπώσω μονές-ζυγές αλλά με την ορθή διάταξη( δηλ.1-2,από πίσω 3-4 κοκ);

Υ.Γ. Ξέχασα να διευκρινήσω ότι θέλω να εκτυπώσω δύο σελ.σε μία.(γι'αυτόκαι χρησιμοποίησα την επιλογή Multiple page per sheet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα ,

μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει:θέλω να εκτυπώσω ένα pdf βιβλίο ,και βάζω πρώτα τις odd pages ,αλλά δεν μου βγάζει δίπλα στην 1 την 2,αλλά την 3 .Πως μπορώ να εκτυπώσω μονές-ζυγές αλλά με την ορθή διάταξη( δηλ.1-2,από πίσω 3-4 κοκ);

Υ.Γ. Ξέχασα να διευκρινήσω ότι θέλω να εκτυπώσω δύο σελ.σε μία.(γι'αυτόκαι χρησιμοποίησα την επιλογή Multiple page per sheet.

όπως το είπες Multiple page per sheet.

δεν κάνεις καμιά άλλη επιλογή και θα σου τυπώσει 1 και 2 στην ίδια σελίδα, 3,4 στην επόμενη κτλ..

αν δεν στο βγάζει σιγουρέψου ότι στο print range έχεις επιλέξει όλες τις σελίδες και όχι μόνο τις μονές ή τις ζυγές!

Ο εκτυπωτής σου μπορεί να τυπώσει και απο τις δύο πλευρές? Να υποθέσω πως όχι, Πρώτα τυπώνεις όλες τις ζυγές και μετά ολες τις μονές, πιο το δύσκολο?

Technology fan Ο εκτυπωτής είναι Laser και εκτυπώνει μπρος πίσω ,αλλά θα ήθελα να αποφύγω αυτή τη λύση γιατί κάτι πρέπει να είχα διαβάσει στο manual ότι δε συνίσταται για πάρα πολλές σελίδες (αν θυμάμαι καλά) - και οι σελ. είναι περίπου 500,γι'αυτό και θέλω να εκτυπωθούν σε 2 στήλες-.

Όπως και να'χει όμως ,τι εννοείς πρώτα τις ζυγές; Αν επιλέξω odd pages ,δίπλα στην 1η τοποθετεί την 3η κι όχι την 2η.

Διευκρινίζω ότι θέλω να εκτυπώσω 1-2 στην πρ.ώτη σελίδα και ακριβώς από πίσω τις 3-4 κοκ., ως "οριζόντιο προσανατολισμό"

Οπότε θέλεις να εκτυπώσεις δύο σελίδες σε ένα φύλο και άλλες δύο απο πίσω του? Εγω έχω μονής όψης εκτυπωτή και όποτε ήθελα να εκτυπώνω πολλαπλές σελίδες σε ένα φύλο τότε επαιζα με τις ρυθμίσεις στην εκτύπωση και αντί να το εκτυπώσω το έκανα extract μεχρις ότου δώ (σαν pdf πλέον) το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Το clickbook κάνει αυτή τη δουλειά με μεγάλη επιτυχία.

Έχω τυπώσει αρκετά βιβλιαράκια με αυτό.Είναι ειδικά για τύπωμα βιβλίων,μπροσούρες,φυλλάδια κλπ.

Συνήθως τυπώνω 4 σελίδες σε 1 φύλλο Α4 (μπρος-πίσω) και το κόβω στη μέση και μετά το πάω σε ένα φωτοτυπάδικο να μου το δέσει.

Έτσι εξοικονομώ και χαρτί αλλά και μελάνι μιας και πολλά από τα pdf που έχω είναι 200-400 σελίδες το καθένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...