aliv3soul Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 [ SOLVED ] Είχα κάνει μια νύξη στο θέμα του Two Worlds II, αλλά είπα να κάνω ξεχωριστό topic μήπως και το δουν περισσότεροι.. Λοιπόν, το παρατήρησα αφού έβαλα το two worlds 2 προχθές και αφού πήγαινα να το τρέξω μου έλεγε πως λείπει το physxloader.dll από το pc. Σήμερα το ίδιο έγινε και με το shift2. Έχω προσπαθήσει να κάνω διάφορες εκδόσεις install, τρέχω και ως admin, δοκίμασα και με την εντολή /quiet αλλά κάθε φορά σταματάει να ανταποκρίνεται σε αυτό το σημείο : Παλιότερα είχα κάρτα nvidia και μετά πήγα σε ati χωρίς φορμάτ, έσβησα τους οδηγούς της πρώτης όμως κανονικά με driversweeper. Υποψιάζομαι μήπως εκεί έγινε κανένα μπέρδεμα. Έχω κάνει τρέξει πάλι driversweeper σε safe mode μήπως βρει τίποτα, έχω κάνει καθαρισμό του registry με το CCleaner (μου εμφάνιζε θυμάμαι εκεί κάτι για τα physx, ότι λείπουν shared .dll ή κάτι τέτοιο.) Δε ξέρω τι άλλο. . . . . Έμεινε τίποτα? Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.. -Edit: [sOLVED] Τελικά τη βρήκα τη λύση, αφού έφαγα τα σίδερα, δεν άφησα φάκελο για φάκελο "ανάνοιγο" Με το regedit που άνοιξα βρήκα κρυμμένα κάτι στοιχεία της ageia τα οποία δεν έβρισκε ο driversweeper ή δε ξέρω και γω τι, και αυτά δεν με άφηναν να αγγίξω physx.. τα έσβησα και όλα εντάξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aserprince Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 [ SOLVED ] Είχα κάνει μια νύξη στο θέμα του Two Worlds II, αλλά είπα να κάνω ξεχωριστό topic μήπως και το δουν περισσότεροι.. Λοιπόν, το παρατήρησα αφού έβαλα το two worlds 2 προχθές και αφού πήγαινα να το τρέξω μου έλεγε πως λείπει το physxloader.dll από το pc. Σήμερα το ίδιο έγινε και με το shift2. Έχω προσπαθήσει να κάνω διάφορες εκδόσεις install, τρέχω και ως admin, δοκίμασα και με την εντολή /quiet αλλά κάθε φορά σταματάει να ανταποκρίνεται σε αυτό το σημείο : Παλιότερα είχα κάρτα nvidia και μετά πήγα σε ati χωρίς φορμάτ, έσβησα τους οδηγούς της πρώτης όμως κανονικά με driversweeper. Υποψιάζομαι μήπως εκεί έγινε κανένα μπέρδεμα. Έχω κάνει τρέξει πάλι driversweeper σε safe mode μήπως βρει τίποτα, έχω κάνει καθαρισμό του registry με το CCleaner (μου εμφάνιζε θυμάμαι εκεί κάτι για τα physx, ότι λείπουν shared .dll ή κάτι τέτοιο.) Δε ξέρω τι άλλο. . . . . Έμεινε τίποτα? Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.. -Edit: [sOLVED] Τελικά τη βρήκα τη λύση, αφού έφαγα τα σίδερα, δεν άφησα φάκελο για φάκελο "ανάνοιγο" Με το regedit που άνοιξα βρήκα κρυμμένα κάτι στοιχεία της ageia τα οποία δεν έβρισκε ο driversweeper ή δε ξέρω και γω τι, και αυτά δεν με άφηναν να αγγίξω physx.. τα έσβησα και όλα εντάξει.. Πες το ποιο αναλυτικα αν γινεται δεν το καταλαβα εχω το ιδιο προβλημα.(πως το ξεκολισες το physx). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliv3soul Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Σου κολλάει και σένα σε εκείνο το σημείο του install? Λοιπόν εγώ το έλυσα με τον εξής τρόπο, άνοιξα το regedit (έναρξη, γράφεις στο search regedit και ανοίγεις το αποτέλεσμα που σου εμφανίζει) και μετά έψαχνα στους φακέλους που εμφανίζει μήπως υπάρχει σχετικός φάκελος με physx ή την ageia που απ ότι κατάλαβα της ανήκαν παλιότερα οι συγκεκριμένοι οδηγοί, και ψάξε ψάξε βρήκα φάκελο Ageia Software, ή κάπως έτσι και τον έσβησα ολόκληρο όπως ήταν και το πρόβλημα λύθηκε. Πριν το κάνεις αυτό σιγουρέψου πως δεν έχεις στα program files ή στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων κλπ τίποτα σχετικό με physx ή ageia software, τρέξε και driversweeper τικάροντας το physx, και αν συνεχίζει να μη σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση τότε κάνε αυτό με το regedit. Good luck ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aserprince Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Σου κολλάει και σένα σε εκείνο το σημείο του install? Λοιπόν εγώ το έλυσα με τον εξής τρόπο, άνοιξα το regedit (έναρξη, γράφεις στο search regedit και ανοίγεις το αποτέλεσμα που σου εμφανίζει) και μετά έψαχνα στους φακέλους που εμφανίζει μήπως υπάρχει σχετικός φάκελος με physx ή την ageia που απ ότι κατάλαβα της ανήκαν παλιότερα οι συγκεκριμένοι οδηγοί, και ψάξε ψάξε βρήκα φάκελο Ageia Software, ή κάπως έτσι και τον έσβησα ολόκληρο όπως ήταν και το πρόβλημα λύθηκε. Πριν το κάνεις αυτό σιγουρέψου πως δεν έχεις στα program files ή στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων κλπ τίποτα σχετικό με physx ή ageia software, τρέξε και driversweeper τικάροντας το physx, και αν συνεχίζει να μη σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση τότε κάνε αυτό με το regedit. Good luck ^^ Το εχω στα προγραμματα προσθαφαιρεση το physx ισως για αυτο δεν το εκανε εγκατασταση. Το physx το βρικα στο φακελο NVIDIA Corporation στο program files. Αρα ειμαι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.