billst21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ναι οκ θα δώ και εκεί αλλά και στο πλαίσιο μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές που γράφει κατόπιν, το εχω παραγγείλει και την άλλη μέρα το έχουν φέρει δεν παίζονται... και μια τελευταία, τα fan να βάλω τα δικά του η αυτά που ήδη έχω? για ποιό πολύ εφέ δηλαδή.
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Σκεφτόμουν μια περίοδο την H70 αλλά συγκρίνεται με αερόψηξη στο overclocking ?
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ναι οκ θα δώ και εκεί αλλά και στο πλαίσιο μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές που γράφει κατόπιν, το εχω παραγγείλει και την άλλη μέρα το έχουν φέρει δεν παίζονται... και μια τελευταία, τα fan να βάλω τα δικά του η αυτά που ήδη έχω? για ποιό πολύ εφέ δηλαδή. Αν σου βγαινει το budget καλυτερα να πας σε Νοiseblocker PL2 που ειναι δοκιμασμενο οτι κανει δουλεια στις corsair Σκεφτόμουν μια περίοδο την H70 αλλά συγκρίνεται με αερόψηξη στο overclocking ? Το καλοκαιρι τουλαχιστον εγω ειδα διαφορα απλα θελει και καθαρισματακι και P-p εννοειτε
billst21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 είπα και πιο πάνω οτι μου βγαίνει το budget απλά η ερώτηση μου ήταν για τα fan που ήδη έχω για εφέ αλλά φυσικά να κάνουν και την δουλεία τους
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Άμα σε καλύπτουν από άποψη θορύβου, γιατί όχι. Δοκίμασέ τα και βλέπεις.
billst21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ήδη αυτά έχω επάνω και δεν με ενοχλούν οπότε κανένα πρόβλημα
Doc1355 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Και για να επιστρέψουμε on topic, για Noctua λέτε όλοι ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.