xristosyuy Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 θέλω να ανοιξω το youtoube και μου ζητάει να δημιουργήσω λογαριασμό google το έκανα έδωσα μαιλ κ κωδικό κ στο τέλος για να τον ενεργοποιήσω μ ζητάει κ αριθμό τηλ τι να κάνω κρύβει κινδύνους ξέρει κανείς αν άλλαξε πολιτική το youtoube??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 θέλω να ανοιξω το youtoube και μου ζητάει να δημιουργήσω λογαριασμό google το έκανα έδωσα μαιλ κ κωδικό κ στο τέλος για να τον ενεργοποιήσω μ ζητάει κ αριθμό τηλ τι να κάνω κρύβει κινδύνους ξέρει κανείς αν άλλαξε πολιτική το youtoube??? youtube = google, Δωσε τον αριθμο του κινητου σου, και απλα θα σου δωσουν νομιζω 5ψηφιο κωδικο για να τον βαλεις οταν σου ζητηθει η Ενεργοποιηση του email-Λογαριασμου. Εχω δωσει σε 2 email το κινητο μου για να φτιαξω λογαριασμο google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis72 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 youtube = google, Δωσε τον αριθμο του κινητου σου, και απλα θα σου δωσουν νομιζω 5ψηφιο κωδικο για να τον βαλεις οταν σου ζητηθει η Ενεργοποιηση του email-Λογαριασμου. Εχω δωσει σε 2 email το κινητο μου για να φτιαξω λογαριασμο google Έτσι ακριβώς.Κι εγώ πριν κανα 5μηνο έκανα λογαριασμό στο youtube.Έδωσα τηλέφωνο,μου στειλαν τον κωδικό και that's all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.