Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το PC.

Devil_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα.

Προχτές το βράδυ μόλις γύρισα σπίτι και άνοιξα το pc και ενώ παίρνει μπροστά γυρίζουν τα ανεμηστηράκια κτλ στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα, σαν να μην την έχω συνδέσει καν, ένας εξωτερικός δίσκος που έχω συνδεδεμένο σε usb ανάβει το φωτάκι του και μετά από λίγο σβήνει, ένα πληκτρολόγιο που έχω και αυτό σε usb δεν ανάβει καθόλου ο φωτισμός που έχει και επίσης παρατήρησα ότι μετά από λίγα δευτερόλεπτα που ανοίγω το pc σταματάει να δουλευει το ανεμηστηράκι της ψύκτρας.

Να πω σε αυτό το σημείο ότι το πρωί μέχρι το απόγευμα η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα για πολλοστή φορά τον τελευταλαίο καιρό για έργα. Όταν το έκοψε το pc ήταν σε κατάσταση αναστολής.

Επίσης πριν κανα μήνα μου κάηκαν δύο τροφοδοτικά σε αυτό το pc με διαφορά 2 εβδομάδων. Παίζει να φταίει πάλι το τροφοδοτικό?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πω σε αυτό το σημείο ότι το πρωί μέχρι το απόγευμα η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα για πολλοστή φορά τον τελευταλαίο καιρό για έργα. Όταν το έκοψε το pc ήταν σε κατάσταση αναστολής.

Επίσης πριν κανα μήνα μου κάηκαν δύο τροφοδοτικά σε αυτό το pc με διαφορά 2 εβδομάδων. Παίζει να φταίει πάλι το τροφοδοτικό?

Επίσης σκέψου κάποια στιγμη να βάλεις κανα πολύμπρζο ασφαλείας κ ένα ups. Αν έχεις τέτοια προβλήματα με τη ΔΕΗ...

Δημοσ.

Άφού έχεις τέτοια φαινόμενα και επειδή με τόσα τροφοδοτικά θα σου έκανε απόσβεση ένα ups, πάρε ένα καλό να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και σε αντίθεση με το πολύμπριζο ασφαλείας, να σου δίνει και λίγο χρόνο, ίσα ίσα να κάνεις σωστό τερματισμό στο μηχάνημά σου.

Δημοσ.

σορρυ για το σχεδον οφ τοπικ.. ρε παιδια προσφατα πηρα ενα πολυμπριζο ασφαλειας απο την apc και μεσα ειχε κατι φυλλαδια οτι και καλα αν σου καταστραφει οτιδηποτε το οποιο ειχεσ πανω σε αυτο και καλα σε αποζημιωνει η εταιρια.. ισχυει αυτο??

Δημοσ.

σορρυ για το σχεδον οφ τοπικ.. ρε παιδια προσφατα πηρα ενα πολυμπριζο ασφαλειας απο την apc και μεσα ειχε κατι φυλλαδια οτι και καλα αν σου καταστραφει οτιδηποτε το οποιο ειχεσ πανω σε αυτο και καλα σε αποζημιωνει η εταιρια.. ισχυει αυτο??

Αμα βγάλεις άκρη όταν σου καεί κάτι, πες μου ποιο είναι, να πάω να πάρω μία ντουζίνα

Δημοσ.

Αμα βγάλεις άκρη όταν σου καεί κάτι, πες μου ποιο είναι, να πάω να πάρω μία ντουζίνα

12 χαλασμένα APC x 50.000€ (αποζημίωση) = 600.000 €. Καλή επένδυση :mrgreen:

Δημοσ.

Για το ελλαδιστάν και το καταπληκτικό δίκτυο της ΔΕΗ, δε νομίζω ότι θα μπει στη διαδικασία η APC να αποζημιώσει τους πελάτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...