Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το PC.

Devil_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα συναρμολογησαμε με εναν φιλο καινουργιο υπολογιστη.

στοιχεια :

παλιο κουτι (περιμενουμε το καινουργιο)

psu : 400W corsair

cpu : amd 955

mobo : asus 870 evo

ram : corsair 1333 4*2 GB

hdd: samsung 1 TB

GPU : 5770 sapphire.

αφου λοιπον τα εχουμε συνδεσει ολα παταμε το κουμπι. καρτα γραφικων δουλευει, ψυκτρα επεξεργαστη δουλευει, σκληρος ακουγεται να δουλευει, τροφοδοτικο δουλευει, ανεμιστηρια δουλευουν. δεν εχουμε εικονα ομως στην οθονη.... ηχοι δεν ακουγονται απο πουθενα...

καμια ιδεα;;;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καμια ιδεα;;;

Ναι το καλώδιο οθόνης είναι συνδεδεμένο; Την έχετε βάλει στη πρίζα την οθόνη;

τι μανία είναι και αυτή τελευταία; Ανοίξτε νέο θέμα βρε παιδιά και πείτε το πόνο σας.

Δημοσ.

Γιατί δεν το λύνεις μόνος σου τότε το πρόβλημα; Έτσι θα αποφύγεις τις χαζές ερωτήσεις :devil:

Αυτά είναι τα πρώτα που πρέπει να ρωτήσουν.

Έπειτα κοιτάμε και το τροφοδοτικό, το οποίο μάλλον οριακά σηκώνει το σύστημα... κυρίως λόγω μάρκας.

Επειτα clear cmos με αφαίρεση μπαταρίας.

Επειτα και τις μνήμες βγάλε-ξαναβάλε μήπως δεν κάθονται και πολύ σωστά.

Αφαιρέστε τα περιττά και αφήστε μόνο μητρική-επεξεργαστή-κάρτα-μνήμες συνδεδεμένα και ξαναδοκιμάστε.

Τέλος τσεκάρεις και την κάρτα γραφικών σε άλλο σύστημα... αλλά και το τροφοδοτικό αν υπάρχει δυνατότητα.

Δημοσ.

εμ τι τζάμπα λεφτά θα δώσω νομίζεις; :P

Ξύπνησε ο Ωνάσης μέσα μου :lol: :lol:

μα για αυτο ρωταω γιατι μου φαινεται περιεργο.. παντως το γραφει σαφεστατα στο manual..

Δημοσ.

3 θέματα σε 1. Τελείως σουρεαλιστικό αν πάρεις από την αρχή τα ποστ και τα διαβάζεις στη σειρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα το οτι δεν ανιγοι δεν σημενει απαρετητα οτι εκαψε κατι λιγο παραξενο μου φενεται να παει να φωρτοση και στην τελικη να σβηνει εγω προσωπικα θα σου ελεγα να κανεις μια σαρωση το μηχανημα σου κατα την εκινηση επησης αν εκαψε κατι δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο γιατι θεωριτα παντα ετσι δεν θα επρεπε να δουλεψει κανενα λαμπακι ram δεν μου μοιζει θα σου εβγαζε κατι στην οθονη ψαξου για ιο μετα για τροφοδοτικο απο κανενα προχηρο pc μην το χρεωνεσαι τζαπα. επισης αν σου βρισκεται κανενα πολιμετρο μπορεις να δεις τι παιζεται

η μπαταρια που εχει ειναι μονο για την ωρα που βλεπεις δεξια κατω αν δεν δουλευε καποια μνημη λογικα θα σου εβγαζε κατι στην οθονη εσυ λες η οθονη ειναι νεκρη τσεκαρε καρτα γραφικων ιο τροφοδοτικο

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα το οτι δεν ανιγοι δεν σημενει απαρετητα οτι εκαψε κατι λιγο παραξενο μου φενεται να παει να φωρτοση και στην τελικη να σβηνει εγω προσωπικα θα σου ελεγα να κανεις μια σαρωση το μηχανημα σου κατα την εκινηση επησης αν εκαψε κατι δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο γιατι θεωριτα παντα ετσι δεν θα επρεπε να δουλεψει κανενα λαμπακι ram δεν μου μοιζει θα σου εβγαζε κατι στην οθονη ψαξου για ιο μετα για τροφοδοτικο απο κανενα προχηρο pc μην το χρεωνεσαι τζαπα. επισης αν σου βρισκεται κανενα πολιμετρο μπορεις να δεις τι παιζεται

η μπαταρια που εχει ειναι μονο για την ωρα που βλεπεις δεξια κατω αν δεν δουλευε καποια μνημη λογικα θα σου εβγαζε κατι στην οθονη εσυ λες η οθονη ειναι νεκρη τσεκαρε καρτα γραφικων ιο τροφοδοτικο

Αμα σου πω ότι δε σε έπιασα τι θα πεις; :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...