jeanthira7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας, Εχω λειτουργικό windows 7 ultimate με Asus p5k premium και intel quad 9300. Εχω το pc 3 χρόνια τώρα. 2 μήνες αφού το αγόρασα εμφάνισε πρόβλημα με μπλε οθόνη όταν είχα εγκατεστημένα τα windows xp. Αφού έβγαζε μπλε οθόνη λοιπόν συνέχεια και κάποια στιγμή "γονάτισε" το πήγα στο service της εταιρίας απ' όπου το πήρα και μου είπαν ότι ήταν θέμα μνήμης. Μου αντικατέστησαν λοιπόν μία μνήμη και υποτίθεται λύθηκε το πρόβλημα. Πριν 1 έτος έβαλα άλλες 2 μνήμες που χρονίζουν το ίδιο χωρίς στην αρχή να έχω κάποιο πρόβλημα. Αραιά και που όμως είχα τα κολληματάκια. Στα windows xp είχα μπλε οθόνη και restart γινόταν αυτόματο, τώρα στα 7 δεν έχω κάποια μπλε οθόνη, απλά εκεί που δουλεύω το mouse κολλάει, τα πάντα κολλάνε και πρέπει να πατήσω το μαγικό κουμπί του κλεισίματος του pc. Εχω κάνει τα πάντα. 1.format στο pc. 2.βγάλσιμο και ξαναβάλσιμο των μνημών. 3. αφαίρεση 1-2-3 μνημών. 4. βγάλσιμο και βάλσιμο του καλωδίου του σκληρού δίσκου. Τα φώτα σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το κόλλημα με πάει στο δίσκο. Δοκίμασε για αρχή να τον συνδέσεις με άλλα καλώδια και δες τι γίνεται. Το κόλλημα στο κάνει όταν εκτελείς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα/game ή στο κάνει σε τυχαίες στιγμές; BSOD είπες δεν παίρνεις στα 7άρια. Έχεις ρυθμίσει να μην κάνει Restart όταν πετάει BSOD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το κάνει σε τυχαίες στιγμές και σε στιγμές που δεν δουλεύω καθόλου στο pc. Φθάνω π.χ. στο pc και το βλέπω κολλημένο. Εκτός από 2-3 φορές δεν κάνει restart αλλά είπα πως δεν βλέπω ούτε μπλε οθόνη. Οταν είπα πως έχω αποσυνδέσει το δίσκο εννοώ πως και έχω αλλάξει καλώδια και τον έχω συνδέσει με άλλες υποδοχές σκληρού δίσκου της μητρικής αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχω ρυθμίσει να μην κάνει restart. Απλά κολλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αρχισε να τσεκάρεις ένα ένα τότε τα Hardware Parts σου. Για τους δίσκους κατέβασε το διαγνωστικό του κατασκευαστή Για τις μνήμες σου memtest http://www.memtest.org/ για κανένα 5ωρο Αυτά και βλέπουμε τη συνέχεια Αν και θα προτιμούσα να έμπαινες με ένα Live cd, να ήσουν για κάμποση ώρα σε περιβάλλον linux πριν ξεκινήσεις τα test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.