Rapsos13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλημέρα σας Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με ένα νέο blog που έχω δημιουργήσει στο wordpress(το www.beezzpress.wordpress.com) και σκέφτομαι να αλλάξω το domain name σε .gr Όμως με έχουν μπερδέψει μερικά πράγματα που αναφέρει το wordpress όσο αναφορά την αλλαγή domain για αυτό ανοίγω αυτό το thread. Καταρχάς πως γίνετε να αλλαχτεί το domain απο της ρυθμίσεις του wordpress,εφόσον βέβαια το αγοράσω?(δεν ενδιαφέρομαι για αγορά domain απο τις "πρόσθετες δυνατότητες" του wordpress) Και επιπλέον με την αλλαγή του domain name θα πρέπει να αλλάξω και το σερβερ που βρίσκεται το blog?Να φύγω δηλαδή απο το σερβερ του wordpress και να μπω σε κάποιο που θα έχω αγοράσει. Αν μπορούσα να έχω κάποιες απαντήσεις θα με διευκολύνατε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wdfgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://www.wordpress-gr.org/tutorials/installation/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-wordpress-site-%CF%83%CE%B1%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.