koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εχω ενα HP Pavilion 6880ev και θελω να του ριξω ενα Update στο Bios. το θεμα μου ειναι οτι δε θελω να το κανω μεσα απο τα windows Λογο παλιων κακων εμπειριων αλλα και ενος θεματος με κακο κλεισιμο στον τερματισμο. Υπαρχει τροπος να το κανω με καποιο cd ή usb φλασακι πριν μπω στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 σε laptop δεν εχω δει να γινεται εκτος windows οσο θυμαμαι.τι να σου πω εχω κανει απειρα update bios μεσα απο windows ποτε δεν ειχα προβλημα.οποτε θα σου λεγα κανε κανονικα.απλα γεματη μπαταρια και στο ρευμα.και κλεισε οτι ανοιχτα προγραμματα εχεις απο κατω απο την μπαρα που φορτωνουν στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το θεμα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν κλεινει σωστα, Τι εννοω, οταν παταω σε windows 7 τερματισμο λειτουργιας κλεινει η οθονη μετα απο λιγο σα να τερματιζει κανονικα αλλα ολα τα αλλα μενουν αναμενα, νιωθω το δισκο να κουνιεται, ανεμιστηρας cpu,, Δεν μπαινει σε αναμονη ή κατι αλλο απλα καθετε εκει. Οποτε για να κλεισει τραβαω καλωδιο ρευματος, αν δε φοραει και τη μπαταρια πρεπει να βγει και αυτη. Οποτε ρωταω εγω, θα μπει το bios σωστα ή αντιο ζωη οταν θα ξεκινησει σωστα? Ηταν τελεια σειρα της Hp η dv6000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τώρα ζητάς δύσκολη απάντηση και να πάρει κάποιος μεγάλη ευθύνη. Εγώ να σε ρωτήσω γιατί θες να κάνεις bios update; Δεν δουλεύει σωστά και είναι η λύση για το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 α.δεν υπαρχει λογος να βγαζεις το καλωδιο.αμα πατησεις το κουμπι μεσα για 4 seconds θα κλεισει μονο του.επισης ειχε ερθει με windows 7 η του εβαλες εσυ?για μενα κανε bios update μετα κανε restore default στο bios και αν παλι δεν κλεινει λογικα θα πρεπει να υπαρχει καμια επιλογη που κανει το Pc να κλεισει .στην ουσια καταργει το acpi αν το ειπα σωστα και παιζει με το παλιο το apm.στα windows 2000 kai xp εβγαινε σαν εξτρα επιλογη στα power options. οσο για το bios δεν θυμαμαι να μου εχει αποτυχει bios update σε mobo.μια φορα δεν πετυχε επειδη ηταν απο δισκετα και ειχε bad tracks η δισκετα πριν πολλα χρονια αλλα τιποτα εφτιαξα αλλη δισκετα το περασα και οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Θα σας δωσω λιγο τροφη για γελιο λοιπον Στο στοιχειωμενο φορητο δε λειτουργουν τα εξης: Για αρχη χασαμε το touchpad, δε πα στο διαολο εχουμε και ποντικι, Μετα χαθηκε το πληκτρολογιο, δε πα στο διαολο θα βαλουμε ενα απο πανω, Μετα σταματησαν να παιζουν τα ηχεια, ε οχι λεω θα σε ξεκοιλιασω. Μετα απο ψαξιμο και δοκιμες χαθηκαν και αλλα πραματα. Για αρχη αχρηστευτηκε το Power button, θες να ανοιξεις το φορητο? πατα το dvd ή to quickplay απο τα κουμπακια αφης που εχει. Θες να το κλεισεις? Τραβα καλωδιο ρευματος,τη μπαταρια την εβαλα στην ακρη να μην εχω να βγαζω και εκεινη. Το τηλεκοντρολακι ουδεποτε επαιξε απο τοτε που αγορασα το φορητο(μεταχειρισμενο). Καμια φορα σε κανα μεγαλο update των windows κανει κανονικα επανεκκινηση. ΑΑΑΑ ξεχασα να πω οτι τα πληκτρολογιο λειτουργει κανονικα πριν μπουμε σε windows, σε Bios δλδ και αν χρειαστει κανα F8 για να μπω σε safe mode, σε seven και vista Ολα αυτα σε xp δεν εχω δοκιμασει Κατα τα αλλα μπομπα το μηχανημα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ενταξει ωρα να φυγει απο το παραθυρο.το bios update Το μαρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ότι είπε ο απο πάνω. Ε μαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 δεν εχει νοημα πλεον υπαρξης αυτο το λαπτοπ.εχει γινει σταθερο πλεον.η μονη δουλεια που θα μπορουσε να κανει και αυτο επιφοβα θα ηταν για backup πανω σε δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 οχι ρε παιδια ειναι τελειο μηχανημα οταν λειτουργει που λειτουργει παντα.! Intel T9300 επεξεργαστη εχει πανω, σφαιρα παει. Γι αυτο ελεγα να του ριξω ενα bios update μπας και δουλεψει τπτ παλι Τωρα τελευταια βεβαια το απειλω βεβαια, θα σε σπασω θα σε πεταξω,... του βαζω και τπτ θρυλερ να παιζει Το καμαρι μου εχει και Htmi και tv-out και το συνδεω με την ταπεινη τηλεορασουλα μου Παντως σταθερο δεν εχει γινει, του εχω βαλει ενα πληκτρολογιο με touchαd επανω και ειναι κανονικος φορητος, και η μπαταρια βγαζει 1 ωρα και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλημερα!! Μιας και εχει αναφερθει το συγκεκριμενο λαπτοπ θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με αυτα τα κουμπακια αφης....δεν υπαρχει καμια ρυθμιση που να μην ανοιγει ο υπολογιστης οταν τα αγγιζω?????δε λεω χρησιμα ειναι αλλα μου'χουν σπασει τα νευρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ποια κουμπακια πατας και ανοιγει?μεσα απο το bios? για τον φιλο πιο πριν ας το κανει τοτε firmware update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 marlia ανοιγει και σενα ο φορητος απο τα κουμπακια αφης περα απο το Power button? Καλα μιλαμε για εργαλειο!!! Τι να σου πω αχρηστα κουμπακια ειναι, βγαλε το καλωδιο να τελειωνεις και να τελειωσεις και συ το φορητο Join the club Σοβαρη λυση δεν ξερω αν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ειναι κατι κουμπακια αφης πανω απο το πληκτρολογιο για dvd,quickplay,αυξομειωση ηχου και τετοια. Το μονο χρησιμο σ'αυτα ειναι η ρυθμιση του ήχου και τον μπλε φωτισμο που εχουν Μα δεν παει άλλο..ειναι σβηστος και δεν μπορω να τον ξεσκονισω..κατευθειαν ανοιγει πια!Με το ενα χερι στο power button ειμαι.. Ευτυχως που δεν κραταει και πολυ η μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ε μη το ξεσκονιζεις μωρε ή βγαλτου την μπαταρια. Τι χρεπι ειναι αυτο που εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.