Προς το περιεχόμενο

Φορτιστης Αυτοκινητου για GPS.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω ενα gps ALTEC NAVI 430 το οποιο και δε λειτουργουσε.Του αλλαξα τελικα μπαταρια αλλα δυστυχως δεν ηταν αυτο.Τελικα εχει καλασει ο φορτιστης του αυτοκινητου (τον ειχε πιασει η πορτα και μαλλον τον εκοψε εσωτερικα).Ο φορτιστης ειναι αυτος.

03042011057.jpg

Οσο και να εψαξα σε e-bay αλλα και σε ελληνικες ιστοσελιδες δε βρηκα κατι.Μπορει καποιος να βοηθησει να βρω κατι παρομοιο?Να ενημερωσω οτι το gps λεει απο πισω 12/24v (αλλα και με φορτιστη μπριζας ρευματος στα 9V που το δοκιμασα δουλευει οποτε και με 9v ειμαστε ενταξει)και το βυσμα 3.5mm διαμετρο.Προτιμω απο e-bay γιατι ξερω οτι απο ελλαδα θα ηταν κατα πολυ ακριβοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου έλεγα να το πας σε έναν ηλεκτρονικό ή ηλεκτρολόγο για να στο φτιάξει. Αν κόπηκε καλώδιο δεν είναι τίποτα η επισκευή.

Τα 12v που αναφέρεις είναι η τάση που βγάζει η μπαταρία του αυτοκινήτου. Δεν θέλεις κάτι στα 9 αλλά στα 12/24v.

Ακόμα και το φισάκι που μπαίνει στον αναπτήρα δεν είναι άτι το ιδιαίτερο και μπορεί να αλλαχτεί.

Δες στο παρακάτω λινκ:

http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=580

Πάρε και ένα τηλ στο κατάστημα να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ρε παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα, θελω να κανω μια noobistikh ερωτηση....αυτο το ματσουκι πως μπαινει? απλα βγαζεις τον αναπτηρα και το χωνεις οπως να ναι???:P σαν να μην χωραει μου φαινεται.....

Αν στο αυτοκίνητο σου έχεις κοντή υποδοχή ίσως να σου φαίνεται ότι είναι προς τα έξω το βύσμα.

Το βάζεις και το γυρίζεις μέχρι να ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι παίρνει ρεύμα.

ενταξει το καταφερα, ελαχιστη δυναμη παραπανω ηθελε εκανε ενα κλικ και κουμπωσε (ρομπα εγινα απο το φοβο μην κάνω βαβά το τουτου μου), thanx παίδες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...