vagodspeed Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, εχω ενα pc με 2 δίσκους πάνω, στην προσπάθεια μου να κάνω clean install ta windows xp sp2, και αφού γεμίσει η μπάρα προόδου του format στο 100% μου βγάζει μήνυμα: format failure the drive may contain error. Το πρόβλημα είναι οτι το δοκίμασα και στους δύο δίσκους και μου έβγαλε το ίδιο ακριβώς μήνυμα! Αδυνατώ να πιστέψω οτι χάλασαν και οι δυο δίσκοι ταυτόχρονα αφού πριν το format οι δίσκοι δούλευαν μια χαρά. Καμιά βοήθεια στο τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 To cd με τα windia είναι σίγουρα οκ; Το έχεις δοκιμάσει αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagodspeed Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι είναι δοκιμασμένα, αυτα είχα πάνω πρίν το format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Επειδή μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχουν θέμα και οι δύο δίσκοι ταυτόχρονα, δοκίμασε με ένα άλλο cd και δες αν κάνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Άσε μόνο τον ένα δίσκο στο σύστημα, έλεγξε τα καλώδια SATA και προσπάθησε πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagodspeed Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση θα το δοκιμάσω και θα δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagodspeed Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά, αλλάξα την επιλογή στο format και έβαλα quick και η εγκατάσταση ξεκίνησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.