Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Ηχεια [Coby cs-p31]

Inprevious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια δεν ξερω αν κανω καλα που το ποσταρα σε αυτον τον τομεα του φορουμ αλλα συγνωμη δεν εψαξα και πολυ. Λοιπον εχω το εξης προβλημα,εχω τα ηχεια Coby cs-p31 και οταν ειχα τα windows vista μου παιζαν κανονικα, δηλαδη η ενταση τους ηταν στα τερματα..Εκανα χθες φορματ το pc και εβαλα windows xp pro sp3. Και δεν ακουγονται σχεδον καθολου..... ελαχιστα...

Μπορειτε να με βοηθησετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις περάσει τους drivers της κάρτας γραφικών σου αφού λες ότι έρχεσαι από φορμάτ;

Ναι κανονικα, και της καρτας γραφικων αλλα και της καρτας ηχου......

Στη διαχείριση συσκευών δηλαδή δεν φαίνεται κανένα θαυμαστικό σε κάποια συσκευή σου έτσι;

Να υποθέσω και ότι η ένταση από το μεγαφωνάκι κάτω δεξιά είναι τέρμα ε;

Στη διαχείριση συσκευών δηλαδή δεν φαίνεται κανένα θαυμαστικό σε κάποια συσκευή σου έτσι;

Να υποθέσω και ότι η ένταση από το μεγαφωνάκι κάτω δεξιά είναι τέρμα ε;

Ναι ολα αυτα ειναι ολα οκαυ, τα ελενξα ξανα και ξανα

τα συγκεκριμενα ηχεια τα αγορασα μαζι με ενα αλλο παιδι την ιδια μερα.... αυτος ειχε windows xp και εγω vista... Σε εμενα επαιζαν στα τερματα... ενω σε αυτον χαμηλωφωνα... με ελαχιστη ενταση... και τωρα την επαθα κ εγω γ αυτο ζηταω βοηθεια

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από θέμα drivers. Αυτοί που πέρασες ήτανε από cd που έχεις ή κατέβασες τους τελευταίους απο το site κατασκευαστή;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από θέμα drivers. Αυτοί που πέρασες ήτανε από cd που έχεις ή κατέβασες τους τελευταίους απο το site κατασκευαστή;

Τελευταιοι απο σιτε κατασκευαστη, αλλα ξερεις τι? δεν νομιζω να φταινε οι drivers

Γιατι κ ο φιλος μ οταν πηρε τα ηχεια(Μαζι με εμενα)δεν ειχε κανει και ουτε εχει κανει μεχρι τωρα φορματ..... δλδ δεν ειναι να πεις οτι εβαλα λαθος οδηγους..... πιστευω κατι παιζει με το λειτουργικο. Δηλαδη στα vista δουλευαν ενω τωρα με τα xp ΔΕΝ, οπως και στον φιλο μου.. εξ αρχης που ειχε xp δεν του δουλευαν καλα... ενω εμενα μια χαρα παλια.... κ ψαχνω λυση γιατι τωρα καταλαβαινω την πικρα που τραβουσε ο αλλος

Tώρα τι να σου πω; Να είναι κάποια ασυμβατότητα; Εψαξα στο γουγλη αλλά δεν βοήθησε και πολύ.

Ας σου απαντήσω με τρόπο που δεν μου αρέσει. Βάλε τα 7 να ησυχάσεις :P

Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Περίμενε κάποιον άλλο μήπως έχει καμιά ιδέα.

Αυτα δεν εχεις ?

Καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι οτι το φορματ δεν εχει να κανει κανεναν μα κανεναν

απολυτος λογο με το πως παιζουν τα ηχεια σου.

Η καρτα σου μια ταση βγαζει στην εξοδο της ειτε εχεις xp ειτε 7 ειτε οτι αλλο θες.

Ελεγξε ολες τις πιθανες ρυθμισεις απο το control panel ή απο το μενου

της ενσωματομενης καρτας γιατι δεν εχω προχειρα τα XP στο μυαλο μ για να σου πω ακριβως.

Απο την αλλη ομως βρε φιλε αυτα τα ηχειακια δε κανουν για αυτη τη δουλεια,εγω τα ειχα οταν πηγαινα

camping για μεσα στη σκηνη δηλαδη πραγματικα γιατι δεν κοιτας κατι τετοιο

ή κατι τετοιο και να τελειωνεις μια και καλη

Συγκεκριμενα εχω αυτα εδω

Δηλαδη τι ακριβως λες να κανω?Τι λες να φταιει? Ε αυτα ειχε τυχει τοτε να παρω... κατι φτηνο κ καλο .... ετσι μ ειπανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...