Προς το περιεχόμενο

Motorola T720i


tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παίδες έχω και εγώ 1 Τ720 επίσημα η Motorola μου είπε ότι γίνεται ανβάθμιση λογισμικού σε Τ720i. Μήπως ξέρει κανείς πόσο βγαίνει το μαλλί για την αναβάθμιση και την κάμερα?? Φίλε Angeldust, το απλό με το i έχουν και μια άλλη μεγάλη διαφορά που δεν ανέφερες, το i έχει στάνταρ την μπαταρία 750Mah, ενώ το απλό έχει την 500αρα. Το θεωρώ πολύ σημαντικό μιας και το τηλέφωνο μου τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα. Πάντως σε γενικές γραμμές, με μόνο λάθος την μη ύπαρξη υπέρυθρης, το T720i είναι υπερπλήρες και σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, επίσημα η Motorola με ενημέρωσε ότι η όλη αναβάθμιση κοστίζει 140!!!!! Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η κάμερα ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα σκέτης αναβάθμισης χωρίς την κάμερα!! Επίσης, η μνήμη του τηλεφώνου πέφτει από 500 αριθμούς τηλεφώνων στα μόλις 100. Τέλος, η αλλαγή είναι ΜΗ αναστρέψιμη, μιας και από Τ720ι ΔΕΝ ξαναγυρνάει σε απλό Τ720. Δεν φτάνουν όλα αυτά, για να γίνει η αναβάθμιση το κινητό πρέπει να κατέβει Αθήνα, που σημαίνει 5 με 7 εργάσιμες.... Απογοητεύτηκα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eixa tin entiposi oti h anaba8misi ginetai dorean kai den symperilambanei tin camera. Mipws ginetai kai auto kai sou eipan oti kanei 140euro gia na sou sproksoun kai tin camera? Pantws ap'oso gnorizw h camera tou T720i einai apo tis xeiroteres add-on cameres pou kykloforoun gia kinita. Eida fotografies sto internet kai apogoiteutika. An den se endiaferoun MMS meine sto aplo T720, ka8ws prokeitai stin ousia gia to idio kinito xoris frou frou kai aromata.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...