panvas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Λοιπον μεχρι χθες το βραδυ ολα καλα,το εκλεισα κανονικοτατα.Το πρωι πηγα να το ανοιξω αναψε η λυχνια τροφοδοσιας,αλλα το laptop,ουτε μπουταρε απο τον σκληρο,ουτε ανεμήστηρια δουλευαν,και δεν ''περνα'' ουτε απο βιος.Φανταζομαι οτι η μητρικη μας αφησε χρονους,καθως τροφοδοσια εχει!Πριν εβαλα στο usb μια βαση που εχω και την τροφοδοτουσε κανονικα.Εαν εχω καμενη μητρικη μπορει να δινει ρευμα?Περιμενω τα φωτα σας,για να ξερω που βρισκομαι.Το λαπτοπ το εχω ενα χρονο και 2μηνες,αρα με καλυπτει η εγγυηση,το μονο θετικο!Να απευθυνθω στο πλαισιο ή στην τοσιμπα?Ειμαι Ηρακλειο Κρητης γιαυτο ρωταω,αλλιως θα πηγαινα κατευθειαν στα Σεπολια! Σορρυ για το χαλια ποστ αλλα στελνω απο κιν.Ευχαριστω εκ των προτερων!
sdim Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Φίλε μου, επειδή κι εγώ όταν πήρα το Satellite πριν περίπου 2 χρόνια, είχε καμμένο pixel, έπρεπε να απευθυνθώ απ' ευθείας στην Toshiba (Σεπόλια, όπως είπες). Καλυπτόταν από την εγγύηση No-matter-what (έτσι το έλεγαν τότε), και άλλαξαν την οθόνη αφού περίμενα 2 εβδομάδες να έρθει από Γερμανία.Κάτι μου είπαν στην αρχή για κόστος, αλλά τα είπαμε καλά (ήταν ολοκαίνουργιο, 1 ημέρα το είχα). Δεν νομίζω να σου κάνει κάτι το όποιο μαγαζί απ' όπου το πήρες.Κατ' ευθείαν Toshiba...και θύμισέ τους την εγγύηση...
pc_expert Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Βραχυκύκλωσε η μητρική σου γι αυτό και δεν δουλέυει. Τροφοδοσία παίρνει κανονικά. Θέλει μετρήσεις από ειδικό να δει που γίνεται το βραχυκύκωμα και εμποδίζει το start του φορητού σου. Το check γίνεται με ειδικό πολύμετρο. Στις αντιπροσωπείες αυτό κοστίζει 40-50€. Εάν χρειάζεται αλλαφή μητρικής τότε να υπολογίζεις άλλα 250-350€. Η εγγύηση αν είναι 2 ετών και το γράφει κάπου ρητώς τότε σε καλύπτει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.