Hania13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 θελω να μου πει καποιος που εχει λογαριασμο στο site αν αξιζει να φτιαξω λογαριασμο για κατεβαζω παιχνιδια για το ps3. δηλαδη αν εχει αρκετα torrent ps3.Kαι αν δεν αξιζει αυτο τοτε πιο να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 θελω να μου πει καποιος που εχει λογαριασμο στο site αν αξιζει να φτιαξω λογαριασμο για κατεβαζω παιχνιδια για το ps3. δηλαδη αν εχει αρκετα torrent ps3.Kαι αν δεν αξιζει αυτο τοτε πιο να βαλω? Άλλο torrent και άλλο rapidshare... Γενικά όμως άσχετα με το παραπάνω για μένα το hotfile είναι καλύτερο... (Όχι για να κατεβάζεις παιχνίδια για ps3 αλλά γενικά σαν υπηρεσία..) δηλαδη αν εχει αρκετα torrent ps3. Υ.Γ. μπορεί να κλειδωθεί το θέμα σου για το παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Άλλο torrent και άλλο rapidshare... Γενικά όμως άσχετα με το παραπάνω για μένα το hotfile είναι καλύτερο... (Όχι για να κατεβάζεις παιχνίδια για ps3 αλλά γενικά σαν υπηρεσία..) Υ.Γ. μπορεί να κλειδωθεί το θέμα σου για το παραπάνω.. Ειδικά τώρα που δεν μπορείς να σταυρώσεις ενεργό link , κελεπούρι σκέτο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ειδικά τώρα που δεν μπορείς να σταυρώσεις ενεργό link , κελεπούρι σκέτο είναι Δεν το έπιασα αναφέρεσαι στο rapid ή το hotfile? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν το έπιασα αναφέρεσαι στο rapid ή το ? για το hotfile λεει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 To happyhour λειτουργεί ακόμα;;; Τις δυο τελευταίες μέρες που θέλησα να κατεβάσω κάτι... μπήκα στο acc να δω αν λέει happy hour active (κάτι τέτοιο έγραφε) και παρατήρησα πως τέτοια ώρα αλλά και πιο αργά(μετά τις 4) δεν το έγραφε πλέον!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Για αυτόν το μήνα είμαστε στο ¨Απεριόριστα¨, οπότε δεν έχει νόημα να υπάρχει Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 To happyhour λειτουργεί ακόμα;;; Τις δυο τελευταίες μέρες που θέλησα να κατεβάσω κάτι... μπήκα στο acc να δω αν λέει happy hour active (κάτι τέτοιο έγραφε) και παρατήρησα πως τέτοια ώρα αλλά και πιο αργά(μετά τις 4) δεν το έγραφε πλέον!!! Καλημέρα...Βασικά αυτό που μου έγραψες δεν το είχα προσέξει!! Αλλά το θέμα είναι πως ενω είχα διαθέσιμο για κατέβασα (1.9Τ) τώρα έχω 930GB και επειδή είδα αυτή τη μεγάλη αλλαγή παρατήρησα αυτό για to happy hour. Οπότε αφου ισχύει το ανοιξιάτικο δώρο πως έπεσε τόσο πολύ;;; Επίσης στα logs που είδα δεν θα έπρεπε για παράδειγμα αν έχω κατεβάσει 100Μb να μου λέει πως με χρεώνει 0; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλημέρα...Βασικά αυτό που μου έγραψες δεν το είχα προσέξει!! Αλλά το θέμα είναι πως ενω είχα διαθέσιμο για κατέβασα (1.9Τ) τώρα έχω 930GB και επειδή είδα αυτή τη μεγάλη αλλαγή παρατήρησα αυτό για to happy hour. Οπότε αφου ισχύει το ανοιξιάτικο δώρο πως έπεσε τόσο πολύ;;; Επίσης στα logs που είδα δεν θα έπρεπε για παράδειγμα αν έχω κατεβάσει 100Μb να μου λέει πως με χρεώνει 0; Αυτό που γράφεις δεν το ξέρω. Δοκίμασες να στείλεις email στην rapidshare? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Unlimited ε? Μάλλον πρέπει να αρχίσω ξανά να κοιτάω το rapidshare και να κατεβάσω στοκ για το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.