forgotten Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 παιδες θελω τα φωτα σας εχω πουλησει ενα advent vega και σημερα βασικα μου εγινε η καταθεση των χρηματων μεσω payapal ,o αγοραστης ειναι απο ελλαδα και μου ειπε να του το στειλω στη διευθυνση που μου δωσε γιατι το paypal ηταν καποιου φιλου του για εξυπηρετηση.Εγω το στειλα με κωδικο αποστολης πριν λιγο και λογω πιο πολλων μεταφορικων προσφερθηκε να μου στειλει αλλα 10 ευρω ωστοσο τα 10 ευρω εγιναν block >A review of recent transactions indicates that you might have received a payment that the PayPal account holder did not authorize. To protect you from problematic transactions, we sometimes request additional information about PayPal payments. We need more information about this transaction. Please log in to your PayPal account, click the "Resolution Center"tab, and provide more information by 4/11/2011. We recommend that you not ship the item until our investigation is complete. If you've already shipped the item, please log in and let us know where you shipped it. We have placed a temporary hold on the funds until we complete our investigation. και ελαβα μηνυμα απο το paypal gia unauthorized action case open για τα 10 ευρω εχει περιπτωση να παραλαβει το tablet και να δηλωσει οτι τα χρηματα τα πηραν εν αγνοια του και να τρεχω εγω ???να δωσω 300 ευρω πισω με τοσα που εγιναν φοβαμαι πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.