oaporos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 γεια σας παιδια θα ηθελα την γνωμη σας....θα ηθελα να αγορασο ενα κινητο απο 150 μεχρι 300 ΖΩΡΙΚΑ..... 1ον) θα ηθελα να εχει πληκτρολογιο (π.χ σαν το mini PRO) 2ον) να ειναι multitouch να μην θελει δηλαδη να το χτιπαω στον τοιχο για να καταλυενει 3ον) καλο web browsing/wifi 4ον) να ειναι μικρο οχι ομως σοκολατακι εχω στο μυαλο μου βεβαια καποια κινητα π.χ nokia n97 mini αλλα δεν μ αρεσει που εχει ζορικη οθονη αφης s e x8 αλλα δεν μ αρεσει επιδη δεν εχει πληκτρολογιο s e x10i mini δεν μου πολυ αρεσει το menu η πλοηγιση μεσα του ειναι πολυ απλο s e x2 αλλα ακριβουτσικοοοοοοοοοοοο s e vivaz pro αλλα εχω ακουσει οτι δεν πολυ καταλαυενει το χερι θελει πιεση καποιαααααα βοηθειαααααα σας παραααακααααλω.....;;;;;;;;;;; το κινητο θα το παρω το καλοκαιρακι οποτε οποια διποτε αναμονη δεν με επιρεαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σε ό,τι αφορά στο "πολυκαταλαβαίνει/λίγοκαταλαβαίνει" πίεση η αφής, έχω απ'τα "λιγοκαταλαβαίνει" aka resistive και μια χαρά ευαισθησία έχει η οθόνη. Πριν απορρίψεις κινητό για αυτό και μόνο το λόγο, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και δοκίμασε 2 εκθεσιακά με capacitive και resistive screens!!! το x10 mini και το vivaz δε στα προτείνω όντως. Δε μου άρεσαν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Milestone's Desire Z μάλλον θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Milestone's Desire Z μάλλον θες. μιλας για αυτο....; http://www.skroutz.gr/s/286708/HTC-Desire-Z.html η για αυτο; http://www.skroutz.gr/s/295745/Motorola-Milestone-2.html αμα ειναι καποιο απο αυτα τα 2 βλεπω οτι η τιμη τους ειναι αρκετα τσιμπιμενη και οπως σας ειπα θελω ενα πανω απο 150 και κατω των 300 ευρο Σε ό,τι αφορά στο "πολυκαταλαβαίνει/λίγοκαταλαβαίνει" πίεση η αφής, έχω απ'τα "λιγοκαταλαβαίνει" aka resistive και μια χαρά ευαισθησία έχει η οθόνη. Πριν απορρίψεις κινητό για αυτό και μόνο το λόγο, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και δοκίμασε 2 εκθεσιακά με capacitive και resistive screens!!! το x10 mini και το vivaz δε στα προτείνω όντως. Δε μου άρεσαν καθόλου. εγω απο αυτο το βιντεο αλαξα γνωμη αλλιος ημουν με 10000 vivaz το mini παλι οπως σας ειπα ειναι πολυ μικρο και εκτος αυτου εχει και χαλια μενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Είναι πολύ νωρίς ακόμη αν μιλάς για καλοκαίρι. Οι τιμές και τα μοντέλα αλλάζουν με τρελή ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή με βάση αυτά που λες, αλλά χωρίς να ξέρω ακόμη τιμή, θα έλεγα το Xperia Pro, με Android και πληκτρολόγιο. Αλλά και αυτό αναμένεται να είναι τσιμπημένο. Γενικά θα πρότεινα να αναζητήσεις κινητό περίπου 2-3 εβδομάδες πριν την ώρα που θα το αγοράσεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να υποθέτουμε κλατι από εδώ ως το καλοκαίρι. Ειδικά αν σκεφτείς ότι τοτε θα βρίσκεις το Galaxy S κάτω από 300 μεταχειρισμένο (μάλλον), καταλαβαίνεις πόσο αλλάζουν τα πράγματα. Αν και δεν σου κάνει γιατί δεν έχει πληκτρολόγιο, το αναφέρω ως παράδειγμα. το vivaz ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ αυτήν τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ναι εχεις απολυτο δικιο να σου πω την αληθεια χθες που ειδα το pro ξετρελαθικα επιδη ομως το site της s e δεν γραφη τιμη πιγα σε ενα αλλο site και ειδα οταν την ειδα ομως :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ναι εχεις απολυτο δικιο να σου πω την αληθεια χθες που ειδα το pro ξετρελαθικα επιδη ομως το site της s e δεν γραφη τιμη πιγα σε ενα αλλο site και ειδα οταν την ειδα ομως :confused: ακόμη είναι σε προπαραγγελία, μην κοιτάς τις τιμές. Εντάξει, μην περιμένεις ότι από 550 προπαραγγελία θα έρθει τελικά 200, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τόσα πολλά. Άλλωστε το βαρύ πυροβολικό την SE θα είναι το Arc, όχι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 οκ οκ παω πασο.. αλλα μην τα βλεπεις ετσι τα πραγματα..... η s e εχει αρχισει να βγαζει ολο και ποιο προηγμενα μοντελα κατι play..arc...pro...neo...neo pro ειναι πολααα....αναλογος την χρηση πχ εμενα το arc δεν μ αρεσει γτ ειναι σαν αεροδρομιο τεραστιοοο....εκτος αυτου πιστευο πως δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 300 ευρο για κινητο... γτ θυμασαι πως εκαναν ολοι οι sony ericssonades οταν βγηκε το x10.....ξεκινισε στα 500-600 και τωρα σχεδον στο χεσιμο το εχουν... και δεν εχει περασει ουτε ενας χρονος...οποτε ποιος ο λογος...;(βεβαια αμα πιγενης με αυτη την λογικη.. δεν θα σε βγαλει πουθενα αλλα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Milestone 2 και Desire Z έχουν qwerty πληκτρολόγιο που θέλεις και είναι σχετικά κοντά στο Budget σου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω... Πιο πολύ θα σε βολέψει το Swype παρά το qwerty keyboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/300874/Samsung-Galaxy-551.html πολύ καλό κινητακι για τα χρήματα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Milestone 2 και Desire Z έχουν qwerty πληκτρολόγιο που θέλεις και είναι σχετικά κοντά στο Budget σου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω... Πιο πολύ θα σε βολέψει το Swype παρά το qwerty keyboard. γιατι δεν καταλαυενο τον λογο...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 γιατι δεν καταλαυενο τον λογο...; πιθανόν γιατί δεν έχεις χρησιμοποιήσει swype ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 πιθανόν γιατί δεν έχεις χρησιμοποιήσει swype ακόμη :-D exeis dikio...!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.