maparios Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 καλησπέρα!τις προάλες αγόρασα τον samsung f3 1tb τον σύνδεσα κανωνικά ένακα Initialize και δούλευε..μου πετάει blue screen γιατί πείραξα μια ρύθμιση στο HDtune pro που λέει: AAM: και απο default το έκανα 128 για χαμηλό θόρυβο..και την επόμενη μέρα που ανοιξα το pc πέταξε blue screen Και μόλις τον αφαιρώ ανοίγει κανονικά..! δοκίμασα win xp repair και safe mode αλλά τίποτα..παιδιά μια βοήθεια,τι κάνω;; (στο bios τον δείχνει κανονικά)
karmen1983 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σε ρώτησα και στο άλλο θέμα. Ανέβασε μία Photo Από το BSOD
karmen1983 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 αυτή εδώ φίλε...τι να κάνω; Ασε μας βρε Μαρίκα... Δε μου λες τον samsung τον έχεις σαν κύριο δίσκο ή σαν δεύτερο;
lexmark Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μάλλον που εσύ έπαιξες με τον πόνο της Karmen (): αυτή εδώ φίλε...τι να κάνω; Απάντησε αυτό που σε ρώτησε στο #4
maparios Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 σαν δεύτερο δίσκο.. συγνώμη δεν είδα οτι ειναι κοπέλα.
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γιατί πείραξα μια ρύθμιση στο HDtune pro που λέει:AAM: και απο default το έκανα 128 για χαμηλό θόρυβο Και δεν το ξανά βάζεις αυτό στο κανονικό του να δούμε μπας και φτιάξει;;
maparios Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γιατι όταν έχω συνδεμένο τον δισκο ο υπολογιστής δεν ανοιγει κάν!!! και οταν ανηγει κε τον συνδέω επιτόπου δεν τον διαβάζει..ενώ στο bios φαίνεται μια χαρά! έκανα και scan για errors και δεν μου βγάζει κάτι..
GMod Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Έχεις αρχεία μέσα που χρειάζεσαι; Αν όχι καντου ένα format με το cd των win. Χωρίς να πειράξεις τον άλλον βέβαια.
maparios Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 έκανα και φορμάτ ρε παιδιά φρέσκο σήμερα,πάλι τα ίδια..έκανα mbr fix απο ενα προγραμμα που λέγετε active@ bootdisc και πάλι τα ίδια..τι να κάνω;;
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν τον βάλεις σε άλλο Pc κάνει τα ίδια; Πως έκανες το φορμάτ; Στη τελική δοκίμασε ένα Low level format μπας και στρώσει. http://www.killdisk.com/ Αν και δεν έχω καταλάβει αυτό που άλλαξες τι ακριβώς είναι.
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν και δεν έχω καταλάβει αυτό που άλλαξες τι ακριβώς είναι. Πως αλλάζεις της στροφές στο ανεμιστιράκι για να μην κάνει θόρυβο;τέτοιο ένα πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.