Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όσο για το Bottleneck που λέτε,έχω έναν Q6600 G0 στα 3,1GHz με μια Asus 5870 V2 και μνήμες 4χ1GB Kingston DDR2 στα 1066MHz.Τα αποτελέσματα είναι Crysis 2 στα 80FPS ακατέβατα,ακόμα και 100FPS(140FPS άμα γυρίσω την κάμερα στον ουρανό ή κοντινά αντικείμενα) σε διάφορα σημεία με Gamers ρύθμιση στα γραφικά.Πιστεύω ότι η 5850 στα 129Ε είναι πραγματικά τιμή "ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ".Αρκεί βέβαια να έχετε επεξεργαστή απο "E6600 και πάνω" και over-κλοκαρισμένο,αξίζει κάθε δεκάρα αυτή η κάρτα και σε αυτά τα χρήματα δεν την συναγωνίζεται τίποτα!!!

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά όσο για το Bottleneck που λέτε,έχω έναν Q6600 G0 στα 3,1GHz με μια Asus 5870 V2 και μνήμες 4χ1GB Kingston DDR2 στα 1066MHz.Τα αποτελέσματα είναι Crysis 2 στα 80FPS ακατέβατα,ακόμα και 100FPS(140FPS άμα γυρίσω την κάμερα στον ουρανό ή κοντινά αντικείμενα) σε διάφορα σημεία με Gamers ρύθμιση στα γραφικά.Πιστεύω ότι η 5850 στα 129Ε είναι πραγματικά τιμή "ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ".Αρκεί βέβαια να έχετε επεξεργαστή απο "E6600 και πάνω" και over-κλοκαρισμένο,αξίζει κάθε δεκάρα αυτή η κάρτα και σε αυτά τα χρήματα δεν την συναγωνίζεται τίποτα!!!

Σε τι ανάλυση παίζεις και έχεις 80 ακατέβατα ακόμα και 100fps στο crysis 2?

Δεν νομίζω να αναφέρεσαι στα στιγμιαία max fps που μπορεί να χτυπήσει στην διάρκεια παιχνιδιού?

Διότι εγώ με i5 2500k στα 4.6 και 2 5850 CFX (870/1200) στα 1920x1080p στο hardcore και με vsync off, πηγαίνω avg στα 70-80fps με κάποιες στιγμιαίες εκλάμψεις πάνω ή κάτω.

Δυσκολεύομαι λοιπόν να το δεχτώ αυτό που λές, εκτός και αν παίζεις σε χαμηλότερη ανάλυση και χαμηλότερα settings.

Σίγουρα η τιμή της κάρτας είναι πολύ καλή και αποτελεί μια πολύ vfm αγορά αυτή την περίοδο μιας και κρατάει ακόμα. Ειδικά σε όποιον έχει την ανάλογη μητρική και μπορεί να διαθέσει 260€ για την αγορά 2 καρτών για CF. Με 260€ δεν υπάρχει κάρτα που να συναγωνίζεται το Crossfire των 5850... :)

Δημοσ.

Φίλε όχι,δεν μιλάω για στιγμιαία Frames,μιλάω για κανονικότατο gameplay!Παίζω κ εγώ σε FULL HD 1080P με V-Sync OFF στο Gamers.Όποιος δεν το πιστεύει θα γράψω βιντεάκι με την ψηφιακή μου,την οθόνη με τα FPS του Fraps,γιατί ακόμα κ εγώ ο ίδιος δυσκολευόμουν να το δεχτώ στην αρχή όταν είδα αυτή την απόδοση σε αυτό το PC!!!Η 5870 που έχω,έχει μανίσια ρολόγια 850/1200!

Μπορεί να ακούγεται τελείως "μουφα" και παράλογο αλλά περίμενε να δεις το βιντεάκι που θα γράψω!

Δημοσ.

φανταζεστε να ειχα παρει την gtx 275 απο το multirama θα χτυπαγα το κεφαλιμου στον τοιχο Link

δεν νομιζω οτι ηταν τοσο ασχημη προσφορα...

ουτως η αλλως και παλι υπαρχει μια διαφορα στην τιμη των 30ε

αλλα η 5850 σαφως ειναι καλυτερη καρτα καθολικα

Δημοσ.

Ωραια ... αντε να μαθουμε απο εσας ... εγω Πεμπτη - Παρασκευη θα παραλαβω (λογω υποχρεωσεων) -αν εχουν ερθει μεχρι τοτε-

Δημοσ.

μετα γιατι αναβαινει το counter των posts σου ε??? :P

Ασε το λαθος τωρα και πες τι εγραψες.

Για το αλλο πισι με την 5970+5870 trifire ενω το παιδι ελεγε για ενα πισι με 6600, 5870 ΚΑΙ 4 GB μνημης.

Δημοσ.

Τους εστειλα email κια μου εστειλαν αυτο

Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε

να σας ενημερώσουμε ότι

Τα παρακάτω προϊόντα:

1636448 HD 5850 Xtreme (PCI-Express, GDDR5, 1GB)

"Αναμένεται σύντομα"

Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στις κεντρικές

μας αποθήκες είναι στις 12/04/2011

Την επόμενη εργάσιμη από την παραλαβή του η παραγγελία

σας θα δρομολογηθεί

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345

(χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000 και

μέσω e-mail στο: [email protected]

Δηλαδη αυριο.Θα παρω ενα τηλ αυριο και βλεπουμε

μου ηρθε και σε εμενα το συγκεκριμενο mail και αναμενω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...