Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η biofreeze μου φάνηκε κάπως καλή. Ζεματάει και βρωμοκοπάει όμως.

η counterpain επίσης είναι κάπως καλή.

η voltaren είναι ΓΤΠ.

Γενικά όμως δεν είναι να περιμένεις και πολλά από τέτοιες αλοιφές.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί κατα κει, φαντάζομαι πως δεν... Αλλα Rub-A535. Εγγύηση, κάνει θαύματα

Επειδή κυκλοφορούν πολλές κρεμες rub a535, έχω βρει & στο eBay μπορείς να μου πεις πια προτείνεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επειδή κυκλοφορούν πολλές κρεμες rub a535, έχω βρει & στο eBay μπορείς να μου πεις πια προτείνεις;

Αναλόγως τον πόνο. Αν δεν είναι τίποτα φοβερό, το Regular Strength είναι μια χαρά. Καίει (ευχάριστα, όχι υπερβολικά) και μυρίζει ευχάριστα οπότε το βάζω όταν χρειάζεται πριν τον ύπνο και κοιμάμαι σαν πουλάκι :P Το πρωί είμαι τζετ

Δημοσ.

Αναλόγως τον πόνο. Αν δεν είναι τίποτα φοβερό, το Regular Strength είναι μια χαρά. Καίει (ευχάριστα, όχι υπερβολικά) και μυρίζει ευχάριστα οπότε το βάζω όταν χρειάζεται πριν τον ύπνο και κοιμάμαι σαν πουλάκι :P Το πρωί είμαι τζετ

Θέλω για πόνους στη μεση. Αυτη κάνει;

Επίσης κάποιος άλλος αν εχει κάτι να μου προτείνει.. Δοκιμασμένο όμως.

Δημοσ.

Erythromycin

μου την συνεστησαν ως την καλύτερη από τις ομοειδείς.

Δεν ξέρω αν ήταν Placebo ή HIM :confused: πάντως δούλεψε.

Δημοσ.

Ουπς, ζητώ συγγνώμη, είναι που ξεκινάει με ερυθρό και πάει στο πίσω μέρος του μυαλού. :mrgreen:

Εννοούσα την erythroforte Link

Σ´ ευχαριστω πολυ. Αυριο κιόλας θα την πάρω απτο φαρμακείο, γιατι έχω τριμερούς πόνους στη μεση (οσφυαλγια/λουμπαγκο).

Δημοσ.

Αυτό που έχεις ακούγεται βαρύ. Καλύτερα δες κάποιον γιατρό ή έστω συμβουλέψου τον φαρμακοποιό σου παρά κάποιον που σου είπε κάτι στο ιντερνετ. Πιθανόν να θες πιο ολοκληρωμένη αγωγή από μια θερμαντική κρέμα.

Χιουμοράκι

έχω τριμερούς πόνους στη μεση (οσφυαλγια/λουμπαγκο).

Ποια είναι τα τρία μέρη που πονάς; Μέση πλάτη κ... :rolleyes:

Όπως και να έχει περαστικά.

:)

Δημοσ.

Τρομερους ήθελα να γράψω.. :)

Και ο γιατρός μυοχαλαρωτικα θα μου γράψει και μια κρέμα / αλοιφη.

Ασε που εκλεισα ραντεβού στο ΙΚΑ για την άλλη Παρασκευη. Μέχρι τότε θα μου περάσει κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...