sno0py Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδες ενας φιλος λογιστης εχει ενα pc του 2005-6 δυστηχως δεν ξερω ακριβως περιγραφη αλλα εχει εναν δισκο 250 sata, καρτα με πολυ μικρη καταναλωση ρευματος και επεξεργαστη το πολυ πολυ να ειναι καποιος παλιος διπυρηνος... Δηλαδη ενεργειακα δεν εχει πολλες απαιτησεις και τον εχει για λογιστικη και μονο χρηση. Του καηκε σημερα τροφοδοτικο και μικτρικη οπως του ειπαν στο e-shop που το πηγε και του προτειναν για αντικατασταση αυτα τα μοντελα: μητρικη psu Για την μητρικη ξερω οτι οι asrock ειναι τιμιες για τα λεφτα τους αλλα για τροφοδοτικο δεν εχω ξανακουσει ξανα για την μαρκα force(εχω και καιρο να ασχοληθω) Αξιζουν τα προιοντα ή παιζουν και καλυτερα κοντα σε αυτα τα λεφτα(μονο απο e-shop μια και εκει το εχει στειλει)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Με καμιά δεν θα πάει σε αυτό το τροφοδοτικό γιατί την επομένη φορά θα του καεί και το υπόλοιπο pc. Πρέπει να πας πεις και τα χαρακτηριστικά του όμως .Αν κρίνω από την μητρική που του πρότειναν μιλάμε για κάποιον core 2 duo η pentium dual core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Με καμιά δεν θα πάει σε αυτό το τροφοδοτικό γιατί την επομένη φορά θα του καεί και το υπόλοιπο pc. Πρέπει να πας πεις και τα χαρακτηριστικά του όμως .Αν κρίνω από την μητρική που του πρότειναν μιλάμε για κάποιον core 2 duo η pentium dual core Φιλε διστυχως δεν μπορω να ξερω καμια παραπανω πληροφορια εκτος αν επικοινωνησω αυριο με το καταστημα και μου πουν τα spects.. Tεσπα απο τροφοδοτικο τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για τροφοδοτικό ένα από τα δυο οποίο και να πάρεις θα σου κάνει την δουλεία σου με περισσότερη ασφάλεια από το προηγούμενο. XILENCE 420W THERMALTAKE W0146 TR2 RX 450W Για μητρική μπορείς να πας και σε κάτι τέτοιο με τα ίδια χαρακτηρίστηκα με την άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για τροφοδοτικό ένα από τα δυο οποίο και να πάρεις θα σου κάνει την δουλεία σου με περισσότερη ασφάλεια από το προηγούμενο. XILENCE 420W THERMALTAKE W0146 TR2 RX 450W Για μητρική μπορείς να πας και σε κάτι τέτοιο με τα ίδια χαρακτηρίστηκα με την άλλη Aν σου πω οτι ειχε πεσει στις ιδιες επιλογες το ματι μου τι θα μου πεις? Οποτε gg tnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.