Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 & ASUS P6T Deluxe

friendgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Επειδή θέλω να αγοράσω ένα Vetrex 3 σε αντικατάσταση ενός Velociraptor θα παίξει ΣΩΣΤΑ σε μια ASUS P6T Deluxe που έχω ?

Στα χαρακτηριστικά αναφέρει:

Intel® ICH10R Southbridge: - 6 x SATA 3.0 Gb/s ports - Intel® Matrix Storage supporting SATA RAID 0,1, 5, and 10

Marvell 88SE6320 controller: - 2 x SAS ports supporting SAS RAID 0 and 1

Marvell 88SE6111 controller: - 1 x Ultra DMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices - 1 x External SATA 3.0 Gb/s port (SATA On-the-Go)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ.

Θα σας ενημερώσω για τις επιδόσεις μετά την αγορά του.

Για 2 δίσκο Back Up έχω ένα Green 1tb

Εαν αγοράσω έναν BLACK 2tb θα δω διάφορα ?

Ο δίσκος χρησιμοποιείτε για ταινίες και back up (αρχεία δουλειάς/φωτογραφίες).

Με άλλα λόγια ο καλύτερος συνδυασμός γρήγορου συστήματος είναι

OCZ Vertex 3 (λειτουργικό) και Black 2TB (Back Up)

h

OCZ Vertex 3 (λειτουργικό) και Green 2TB (Back Up)

Ναι θα τον βλέπει άλλα επειδή η μητρική σου έχει sata 2 δεν θα δεις της ταχύτητες που πιάνει ο Vetrex 3

επειδη κ εμενα η μητρικη εχει sata2 μηπως ειναι καλυτερα κ συμφερει να παμε για sata 2 k οχι 3?ρωταω ετσι!!!

επειδη κ εμενα η μητρικη εχει sata2 μηπως ειναι καλυτερα κ συμφερει να παμε για sata 2 k οχι 3?ρωταω ετσι!!!

Βασικά εγω σκεφτικά να πιάσω το maximium του sata 2.

Και ο Black που λέω να αγοράσω sata 3 ειναι.

• Super Moderators

δεν έχει νόημα να πάρεις Caviar Black για backup, πεταμένα λεφτά...

όσο για τον Vertex 3 όπως ειπώθηκε δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί πλήρως σε SATA2, αλλά σε περίπτωση που αναβαθμίσεις σύντομα αξίζει να τον αγοράσεις σε σχέση με τον Vertex 2...

όσο για τον Vertex 3 όπως ειπώθηκε δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί πλήρως σε SATA2, αλλά σε περίπτωση που αναβαθμίσεις σύντομα αξίζει να τον αγοράσεις σε σχέση με τον Vertex 2...

Το Back Up χρησιμοποιείτε συνεχώς (ταινίες και αρχεία) δεν θα δω διαφορα από Green σε Black ???

Αυτή την στιγμή ο Green γρυλίζει οταν κατεβαίνουν 1.5GB file με τον Internet Download Manager (τον έχω δηλώσει ως temp.)

Όσο για τον Vertex 3 αν και δεν σκεφτομε να αναβαθμίσω motherboard θα τον αγοράσω να πιάσω το maximum του sata 2.

Μου έχουν χτυπήσει παιδιά 3 Samsung με bad sectors όποτε δεν μου καθοντε καλά ....

Δηλαδή λέτε να μην πάρω για ταινίες και φωτογραφίες της δουλειάς μου (δίσκο που τον χρησιμοποιώ συνεχεία) τον Βlack ?

Μου έχουν χτυπήσει παιδιά 3 Samsung με bad sectors όποτε δεν μου καθοντε καλά ....

Δηλαδή λέτε να μην πάρω για ταινίες και φωτογραφίες της δουλειάς μου (δίσκο που τον χρησιμοποιώ συνεχεία) τον Βlack ?

Ετσι,πεστα. :P

Περα απο την πλακα ΟΛΟΙ οι δισκοι,ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μαρκας εχουν τις ΙΔΙΕΣ ακριβως πιθανοτητες για bad sectors.Αν ομως δεν σου καθεται καλα διαλεξε αυτο που σε τραβαει περισσοτερο.Παντως οπως λενε και τα παιδια δεν αξιζει η μεταβαση.Εγω απο τον spinpoint σε εναν 5400 που πηγα δεν καταλαβα τπτ.Καλυτερα καποιος green.

Προσωπικά όταν αποσυμπιέζω ο WD Black 1 TB "γρυλίζει" σε σχέση με τους WD Green 2 TB. Για μένα δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήμα για τον Black. Πάρε 2 Green καλύτερα αφού μιλάμε και για δίσκο δουλειάς να είσαι ήσυχος.

Λογικά με κάποιον controller sata 3 σε mainboard με sata 2 μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως ο vertex 3?

Και άν ναί,υπάρχει κάποιος controller sata 3 συμβατός με gigabyte extreme ex58 extreme?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...