gbouros Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλημέρα. Πρόκειται να κατέβω 10 μέρες στο χωριό της γυναίκας μου και για να μην σκυλοβαρεθώ θα πάρω μαζί μου το netbook με ενσωματωμένο wifi. Στο χωριό πιάνει η wind και η vodaphone. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να έχω ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να κάνω σύνδεση σε κάποια εταιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 υπαρχει η λυση της vodafone με το mobile internet και μαλιστα εχει πακετο 10 ημερες. αλλα ακριβουτσικο 20€ http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32200.action αλλα πρεπει να εχεις ενα 3g usb modem ή να ξερεις πως να μετατρεψεις το κινητο σου (αν γινεται) σε 3g modem βαζοντας την sim εκει το wifi αν δεν εχει καποιο hotspot στο χωριο (ολα ειναι πιθανα...) μαλλον θα σου είναι άχρηστο ps αν δεν εχεις usb modem μπορεις να δανειστεις απο ενα φιλο που ειχε ή εχει καρτοιντερνετ ή συμβολαιο καρτοιντερνετ και δεν το χρησιμοποιει πχ. δεν ειναι αναγκη να ειναι στικακι της vodafone. η sim της vodafone θα δουλεψει με οποιοδηποτε modem απο οτι ξερω αρκει φυσικα να περασεις στον νετμπουκ το λογισμικο της vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση SpirtouLisS. Τα 20€ δε με ενοχλούν φτάνει να βρω κάποιον να μου δανείσει ένα 3G USB Modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στο χωρίο σου, πιάνει 3g; Αν όχι, μην το δοκιμάσεις καθόλου, γιατί οι ταχύτητες σου θα ειναι πιο αργές και απο dialup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.